Οπαδοί του «Game Of Thrones» ζητούν επειγόντως το ριμέικ του όγδοου κύκλου

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2019

Πάνω από 760.000 απογοητευμένοι φανς της σειράς θέλουν το HBO να ξαναγυρίσει την τελευταία σεζόν «με ικανούς συγγραφείς».

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής αυτό ακριβώς που περίμεναν οι οπαδοί της σειράς, ειδικά σε σχέση με την εξέλιξη ορισμένων χαρακτήρων. Οι λόγοι για τους οποίους τα επεισόδια δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού είναι πολύπλοκοι, όμως μια μερίδα οπαδών της σειράς έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια ζητώντας το αδύνατο: να γυριστεί εκ νέου ο τελευταίος κύκλος.

Μέχρι στιγμής πάνω από 760.000 έχουν υπογράψει την σχετική φόρμα στο Change.org που δημιούργησε ο Dylan D., ο οποίος ζητά από το HBO να κάνει ένα ριμέικ του τελευταίου κύκλου «με ικανούς συγγραφείς». Όπως εξηγεί στο αίτημα του, «οι David Benioff και D.B. Weiss έχουν αποδειχτεί θλιβερά ανίκανοι συγγραφείς όταν δεν έχουν να βασιστούν σε πρωτότυπο υλικό (δηλαδή τα βιβλία). Αυτή η σειρά αξίζει ένα τέλος που να βγάζει νόημα. Ανάτρεψε τις προσδοκίες μου και κάνε το να συμβεί, HBO».

HBO

Ασφαλώς κάτι τέτοιο φαντάζει αδιανόητο, δεδομένου μάλιστα ότι το «Game Of Thrones» αποτελεί την πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών. Πέραν όμως των εξαιρετικών οικονομικών δυσκολιών για ένα ριμέικ, οι ίδιοι οι οπαδοί της σειράς αδυνατούν να συμφωνήσουν για το πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά ο όγδοος κύκλος.

Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο το τελευταίο επεισόδιο της σειράς να περιλαμβάνει απροσδόκητες ανατροπές, ενώ το HBO σχεδιάζει άλλες τρεις spin-off σειρές. Η παραγωγή του πρώτου, όπου πρωταγωνιστεί η Naomi Watts και διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν του Westeros, θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.