Δείτε τα «Φιλαράκια» προτού κατακτήσουν την τηλεόραση

friends
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΙΟΥ 2019

Η Courtney Cox μοιράστηκε μια φωτογραφία με το καστ του θρυλικού sitcom λίγο πριν την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που «Τα φιλαράκια» αποχαιρέτησαν το διαμέρισμα τους στην Νέα Υόρκη για τελευταία φορά, η τηλεοπτική σειρά του NBC παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής και συνεχίζει να έχει τεράστια απήχηση. Οι δημιουργοί της σειράς μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να γίνει κάποιο reunion, όμως αυτό δεν σταματά τους πρωταγωνιστές να αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της παραγωγής.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram η Courtney Cox μοιράστηκε μια φωτογραφία του καστ της σειράς πριν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, τον Σεπτέμβριο του 1994. Στην λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός εξήγησε πως οι έξι πρωταγωνιστές ταξίδεψαν μαζί στο Λας Βέγκας, όταν ήταν όλοι τους ακόμα άγνωστοι και δεν είχαν κατακτήσει τους τηλεθεατές.

NBC

Η συνδημιουργός της σειράς Marta Kauffman απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός reunion της τηλεοπτικής παρέας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα ήταν «απογοητευτικό».

Ο σκηνοθέτης της σειράς James Burrows ήθελε τους έξι πρωταγωνιστές να αναπτύξουν φιλίες και χημεία πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάτι το οποίο βοήθησε σημαντικά στις ερμηνείες. Ο Burrows μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος για την επιτυχία της τηλεοπτική σειράς, ώστε «διέταξε» τους έξι ηθοποιούς να απολαύσουν μαζί τις τελευταίες μέρες σχετικής ανωνυμίας τους. Σχολιάζοντας την ανάρτηση της Cox, η Lisa Kudrow ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη και έστειλε την αγάπη της στην πρώην συμπρωταγωνίστρια της.