Spoiler από τον Tarantino για τις «άγνωστες» ταινίες του DiCaprio

once-upon-a-time-in-hollywood
ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2019

Μέσω ανοιχτής επιστολής ο Quentin Tarantino ζητά θερμά από τους θεατές του φεστιβάλ των Καννών να μην αποκαλύψουν spoilers.

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών και η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα νέες αφίσες.

Δεν πρόκειται όμως για το «Κάποτε στο Χόλυγουντ», αλλά για δυο (φανταστικές) ταινίες που γύρισε ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio.

«Παρακολουθείστε τον Rick Dalton και την Margaret Lee μαζί στο “Operazione Dyn-o-mite!”, ττην τελευταία ταινία της Columbia-Euro» αναφέρει για την πρώτη αφίσα η σχετική ανάρτηση στο Twitter. Η ταινία παραπέμπει σε θρίλερ κατασκοπίας ανάλογου του Τζέιμς Μποντ, με τον DiCaprio να οδηγεί ένα πράσινο αυτοκίνητο και να καταδιώκεται.

Η δεύτερη αφίσα, για την ταινία «Kill Me Now Ringo, Said The Gringo» είναι για ένα κλασικό σπαγγέτι western στα πρώτυπα των ταινιών του Sergio Leone – ο «πρωτότυπος» ιταλικός τίτλος της συγκεκριμένης ταινίας είναι «Uccidimi Subito Ringo, Disse Il Gringo».

Η τρίτη αφίσα που μοιράστηκαν οι παραγωγοί του «Κάποτε στο Χόλυγουντ» είναι για την Technicolor παραγωγή «Nebraska Jim» που σκηνοθέτησε ο Sergio Corbucci. Ο χαρακτήρας του DiCaprio φορά μαύρο καπέλο και δείχνει έτοιμος για μια μονομαχία με έναν άγνωστο πιστολέρο.

«Δείτε τον Rick Dalton όπως δεν τον έχετε δει ποτέ» αναφέρει η τέταρτη αφίσα για το western με τίτλο «Tanner», όπου ο χαρακτήρας του DiCaprio ερμηνεύει τον Joe Tanner.

Εκτός όμως από τις αφίσες των φανταστικών ταινιών του DiCaprio, οι παραγωγοί μοιράστηκαν μια ανοιχτή επιστολή του Quentin Tarantino, όπου ζητά από το κοινό των Καννών να μην αποκαλύψουν spoilers για το «Κάποτε στο Χόλυγουντ».

«Αγαπώ το σινεμά. Εσείς αγαπάτε το σινεμά. Είναι το ταξίδι όπου ανακαλύπτει κανείς μια ιστορία για πρώτη φορά. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ στις Κάννες για να μοιραστώ το “Κάποτε στο Χόλυγουντ” με το κοινό του φεστιβάλ. Το καστ και το συνεργείο εργάστηκαν τόσο σκληρά για να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο και το μόνο που ζητώ από όλους είναι να αποφύγουν να αποκαλύψουν κάτι το οποίο θα αποτρέψει τους θεατές αργότερα από το να βιώσουν την ταινία κατά τον ίδιο τρόπο» γράφει χαρακτηριστικά ο Tarantinο.