Το επικό φινάλε του «Game Of Thrones» έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2019

Η Julia Roberts πάντως αδιαφόρησε.

Παρά τις γκρίνιες και ενστάσεις που έχουν εκφραστεί για τον όγδοο κύκλο του «Game Of Thrones», το τελευταίο επεισόδιο της επικής σειράς φαντασίας έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης για το HBO. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αμερικάνικου δικτύου, 13,6 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το μεγάλο φινάλε μέσω τηλεόρασης και 5,6 εκατομμύρια μέσω υπηρεσιών streaming.

Η τηλεθέαση των συνολικά 19,2 εκατομμυρίων θεατών ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε θέσει το πολυσυζητημένο φινάλε του «Sopranos», το οποίο είχαν παρακολουθήσει 13,4 εκατομμύρια θεατές το 2007. Μένει να φανεί εάν οι τρεις spin-off σειρές βασισμένες στα βιβλία του George R.R. Martin που ετοιμάζει το HBO θα έχουν αντίστοιχη απήχηση με τους συνδρομητές τους.

WWD/REX/Shutterstock / Chelsea Lauren

Η Julia Roberts είχε μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το ποιος θα μπορούσε να κατακτήσει τελικά τον Σιδερένιο Θρόνο του Westeros στο φινάλε του «Game Of Thrones».

Το «Game Of Thrones» μπορεί να αποτελεί την πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, όμως αρκετοί παραμένουν ασυγκίνητοι και ενδεχομένως νιώθουν ανακουφισμένοι που ολοκληρώθηκε η σειρά. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται η Julia Roberts, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν έχει δει κανένα επεισόδιο της σειράς και ούτε έχει την επιθυμία να κάνει κάτι τέτοιο.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω συζήτησης της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού με την Patricia Arquette για το Variety, όπου ρωτήθηκαν ποιος πιστεύει ότι θα κατακτήσει τελικά τον Σιδερένιον Θρόνο του Westeros. Αφού αστειεύτηκε λέγοντας πως θα ήθελε να δει τον Barack Obama να κερδίζει, παραδέχτηκε πως δεν έχει δει κανένα επεισόδιο της σειράς επειδή βρήκε την σειρά «πολύ τρομακτική» και «ίσως υπήρχε υπερβολικό σεξ». Η Arquette επιβεβαίωσε πως όντως υπάρχει «πολύ σεξ», προσθέτοντας όμως πως «υπάρχουν ζόμπι και άλλα», με την Roberts να εκτιμά πως η σειρά «σίγουρα δεν είναι για μένα».