Βασιλικές αφίξεις στο επίσημο trailer του «Ο Πύργος του Ντάουντον»

downton-abbey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της κινηματογραφικής συνέχειας της βραβευμένης σειράς εποχής.

Μετά το πρόσφατο teaser, οι παραγωγοί της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Πύργου του Ντάουντον» έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ, το οποίο δίνει ορισμένα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση της ταινίας.

Βρισκόμαστε στο 1927 και η οικογένεια Crawley δεν έχει πια την αίγλη του παρελθόντος και έχει αρχίσει μάλιστα να κάνει σοβαρές περικοπές στο προϋπολογισμό της. Όλα όμως αλλάζουν όταν ενημερώνονται πως το βασιλικό ζεύγος της χώρας θα τους επισκεφτεί και σκοπεύει να διανυκτερεύσει στον πύργο.

Έτσι λοιπόν ο πρώην επικεφαλής μπάτλερ Carson συμφωνεί να επιστρέψει στην παλιά του δουλειά για να βοηθήσει ώστε όλα να είναι στην εντέλεια για ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Το πρώτο τρέιλερ ολοκληρώνεται με τα μέλη της οικογένειας να υποκλίνονται, καθώς φτάνουν ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Michael Engler, ενώ ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes έγραψε το σενάριο και εκτελεί χρέη παραγωγού. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Raquel Cassidy, Brendan Coyle και Michelle Dockery μεταξύ πολλών άλλων. Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.