Zoë Kravitz και Karl Glusman παντρεύτηκαν στα κρυφά

karl-glusman-zoe-kravitz
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2019

Οι δύο ηθοποιοί σύντομα σκοπεύουν να οργανώσουν μια πιο «παραδοσιακή» γαμήλια τελετή στην Γαλλία το καλοκαίρι.

Μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης, η Zoë Kravitz και ο Karl Glusman φέρονται να έχουν παντρευτεί στα κρυφά, παίρνοντας ίσως λίγη έμπνευση από τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin. Σύμφωνα με άρθρο του US Weekly, οι δύο ηθοποιοί έχουν ήδη ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αλλά και σκοπεύουν να κάνουν μια πιο παραδοσιακή τελετή τον Ιούνιο στην Γαλλία.

Η 30χρονη ηθοποιός έχει αποφύγει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Glusman και μόλις τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε στο Rolling Stone πως είχαν αρραβωνιαστεί. «Ω ναι, είμαι αρραβωνιασμένη. Δεν το έχει πει σε κανέναν ακόμα. Εννοώ, δεν το έχω πει στον κόσμο, ήθελα να το κρατήσει προσωπικό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Kravitz.

Reuters

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για την πρόταση του Glusman. «Πέτυχε διάνα και μου αρέσει που δεν ήταν ένα περίπλοκο σχέδιο στο Παρίσι. Ήμουν σπίτι, φορούσα αθλητική φόρμα» αποκάλυψε η Kravitz. Ο Glusman σκόπευε να της κάνει πρόταση στην γαλλική πρωτεύουσα, όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους κατέστησαν κάτι τέτοιο ανέφικτο, οπότε επέλεξε να το κάνει στο σπίτι τους.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε ένα γνώριμο περιβάλλον, ο Glusman ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος. «Μπορούσα να νιώσω την καρδιά του να χτυπάει τόσο γρήγορα, τον ρώτησαν εάν είναι καλά, πραγματικά ανησύχησα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.