«Κάποτε στο Χόλυγουντ» με Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie και Al Pacino

once-upon-a-time-in-hollywood
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2019

Όλα μπορούν να αλλάξουν, εντελώς ξαφνικά, στο «Κάποτε στο Χόλυγουντ», τη νέα ταινία του Quentin Tarantino.

Χολυγουντιανές εμφανίσεις με αγορές από το Beauty Bazaar του Attica

Η ένατη ταινία του Quentin Tarantino, το «Κάποτε στο Χόλυγουντ», έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, όμως στην Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 22 Αυγούστου. Μέχρι τότε ο σκηνοθέτης ευελπιστεί πως δεν θα διαρρεύσουν spoilers, οπότε για τον λόγο αυτό έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο, πιο ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Κάποτε στο Χόλυγουντ»

Περιλαμβάνοντας όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά του Tarantino – ένα ρετρό soundtrack, αναφορές στον κλασικό κινηματογράφο και ιδιαίτερα ευφάνταστους διαλόγους – το τρέιλερ μας ταξιδεύει πίσω στο Χόλυγουντ του 1969 και μας παρουσιάζει πολλούς από τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην ταινία.

Κεντρικός χαρακτήρας του «Κάποτε στο Χόλυγουντ» είναι ο Rick Dalton (τον οποίο υποδύεται ο Leonardo DiCaprio), ένας τηλεοπτικό αστέρας που πλέον έχει ξεπέσει, ενώ ο Brad Pitt ενσαρκώνει τον κασκαντέρ και φίλο του Cliff Booth. Στο τρέιλερ, μεταξύ άλλων, κάνουν την εμφάνιση τους οι Al Pacino, Kurt Russell, Luke Perry, Lena Dunham, Dakota Fanning, Margot Robbie αλλά και ο Damon Herriman στον ρόλο του Charles Manson.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Tarantino, η συγκεκριμένη ταινία θυμίζει αρκετά το «Pulp Fiction», ως προς το πώς οι διαφορετικές ιστορίες μιας σειράς ανθρώπων περιπλέκονται όλες μαζί, με απρόβλεπτες συνέπειες. Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με ένα πλάνο των οπλισμένων ακολούθων του Manson να πλησιάζουν ένα σπίτι και τον αφηγητή να σχολιάζει πως «σε αυτή την πόλη, όλα μπορούν να αλλάξουν, έτσι ξαφνικά».

Χολυγουντιανές εμφανίσεις με αγορές από το Beauty Bazaar του Attica