Renée Zellweger: «Αν με καλέσουν για την Μπρίτζετ Τζόουνς, θα πάω τρέχοντας»

bridget-Jones
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον της να παίξει ξανά τον χαρακτήρα.

Συνήθως τα μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ αποφεύγουν να παίξουν τον ίδιο χαρακτήρα πολλές φορές, ώστε να μην ταυτιστούν με αυτόν. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Renée Zellweger, η οποία πρόσφατα σχολίασε πως θα πήγαινε «τρέχοντας» εάν της έκαναν πρόταση για μια τέταρτη ταινία ως Μπρίτζετ Τζόουνς.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο The Talk, όπου η παρουσιάστρια την ρώτησε εάν θα ήθελε να παίξει ξανά τον συγκεκριμένο ρόλο και τι πιστεύει πως κάνει ο χαρακτήρας της. «Μπρίτζετ Τζόουν – η εμμηνόπαυση» αστειεύτηκε η Zellweger, συμπληρώνοντας πως η συγγραφέας Helen Fielding έχει γράψει μια συνέχεια, η οποία θα μπορούσε να γίνει ταινία. «Εάν με καλέσουν, θα πάω τρέχοντας» τόνισε η 50χρονη ηθοποιός.

Η τελευταία κινηματογραφική περιπέτεια της αξιαγάπητης Βρετανίδας, «Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς» σε σκηνοθεσία της Sharon Maguire, κυκλοφόρησε το 2016 και η ταινία ήταν βασισμένη σε άρθρα της Fielding για την Independent. Η συγγραφέας εξέδωσε το «Τρελή από έρωτα: Μπρίτζετ Τζόουνς – η Επιστροφή» το 2013, οπότε υπάρχει υλικό για μια τέταρτη ταινία στην σειρά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Zellweger εκφράζει το ενδιαφέρον της για νέα συνέχεια, αφού στο παρελθόν έχει σχολιάσει πως θα έβρισκε διασκεδαστική μια ταινία με την Μπρίτζετ Τζόουνς να αυτοσχεδιάζει ως μητέρα για να τα βγάλει πέρα. Αντίστοιχο ενδιαφέρον όμως για μια ταινία έχει εκφράσει και η σκηνοθέτης της πιο πρόσφατης ταινίας. Πιο συγκεκριμένα η Maguire έχει δηλώσει πως θα ήθελε να εξετάσει σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος την ζωή της ηρωίδας καθώς περνούν τα χρόνια, έχοντας αναπτύξει σχέση με τον «λάθος άντρα», παντρευτεί τον φαινομενικά «σωστό» και αποκτήσει ένα παιδί με έναν μυστήριο πατέρα.

«Υπάρχουν πολλά κεφάλαια στην ζωή της Μπρίτζετ που δεν έχουμε δει. Δεν έχουμε δει την Μπρίτζετ και την εμμηνόπαυση, δεν έχουμε δει την Μπρίτζετ να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο. Υπάρχουν πολλά μέρη να πάμε. Η Μπρίτζετ Τζόουνς ανέκαθεν αντανακλούσε τη ζωή μου σε κάθε στάδιο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα και ούτε νομίζω η Μπρίτζετ» ανέφερε η Maguire στους Radio Times το 2016.