Δεν γλυτώνει το χειρουργείο ο Daniel Craig

James-bond-daniel-craig
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ στην Τζαμάικα.

Τελικά ο τραυματισμός του Daniel Craig στα γυρίσματα της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ στην Τζαμάικα ήταν αρκετά σοβαρός ώστε να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, όπου έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός θα κάνει μια «μικρή χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο».

«Η παραγωγή θα συνεχίσει όσο ο Craig αναρρώνει για δύο εβδομάδες μετά την χειρουργική επέμβαση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Παρά τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή, δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί η παραγωγή της ταινίας και η πρεμιέρα για τον Απρίλιο του 2020 παραμένει ως έχει.

Το υπόλοιπο καστ της ταινίας ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τζαμάικα. Πέραν του Craig – ο οποίος ενδέχεται τελικά να συνεχίσει στον ρόλο – στην ταινία επιστρέφουν η Naomie Harris στον ρόλο της Miss Moneypenny, ο Ralph Fiennes ως M, o Jeffrey Wright ως Felix Leiter, η Léa Seydoux ως Madeleine Swann και ο Ben Whishaw ως Q, ενώ ο Οσκαρικός Rami Malek θα παίξει τον ρόλο του «κακού».

Σκηνοθέτης της 25ης ταινίας του θρυλικού μυστικού πράκτορα είναι ο Cary Joji Fukunaga, ο οποίος αντικατέστησε τον Danny Boyle μετά την αποχώρηση του. Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Fukunaga, Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns και Phoebe Waller-Bridge.