Πρώτη ματιά στον τελευταίο κύκλο του «Orange Is The New Black»

orange-is-the-new-black
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2019

Η πολυβραβευμένη δραματική σειρά του Netflix ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία του έβδομου κύκλου τον Ιούλιο.

Το «Orange Is The New Black» φτάνει στο τέλος του τον Ιούλιο με τον έβδομο κύκλο και το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser preview και φωτογραφίες της πολυβραβευμένης του σειράς. Μπορεί η έκτη σεζόν να μην ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν οι θεατές, όμως όπως αποκαλύπτει το νέο teaser, η σειρά θα ολοκληρωθεί με έναν συγκινητικό τρόπο.

Δείτε το teaser τρέιλερ του έβδομου κύκλου του Netflix

Netflix

Στο teaser τρέιλερ οι πρωταγωνίστριες της δραματικής σειράς όπως οι Taylor Schilling, Danielle Brooks, Dascha Polanco, Kate Mulgrew, Uzo Aduba, Natashya Lyonne και Laura Prepon μεταξύ άλλων, τραγουδούν το «You’ve Got Time» της Regina Spektor, το οποίο αποτελεί το τραγούδι τίτλων της σειράς. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η Blanca (την οποία υποδύεται η Laura Gomez) και η Maritza (Diane Guerrero) είναι ξανά μαζί, όπως και οι Nicky (Lyonne) και Red (Mulgrew).

Netflix

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ η πρόσφατα ελεύθερη Piper (Schilling) προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ζωή εκτός φυλακής, η Tiffany (Taryn Manning) προετοιμάζεται για μια σημαντική εξέταση, ενώ οι Taystee (Brooks) και Dayanara (Polanco) σκαρώνουν κάτι ύποπτο.

Netflix

Ο έβδομος και τελευταίος κύκλος του «Orange Is The New Black» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα streaming του Netflix στις 26 Ιουλίου.