O Tom Hanks προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για να πιει μπύρα

rita-wilson-honored-with-star-on-the-hollywood-walk-of-fame
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός προσέφερε στους υπαλλήλους του μπαρ δωρεάν εισιτήρια για την πρεμιέρα «Toy Story 4», αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα φεστιβάλ μουσικής και η μπύρα (με μέτρο) ως γνωστόν πάνε μαζί, όμως εάν δεν έχει κανείς την απαραίτητη ταυτότητα και πορτοφόλι, δύσκολα θα εξυπηρετηθεί σε ένα μπαρ, ακόμα εάν πρόκειται για έναν αστέρα του κινηματογράφου σαν τον Tom Hanks.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσφατα πήγε στο φεστιβάλ country μουσικής Stagecoach, για να στηρίξει την σύζυγό του, Rita Wilson, η οποία εμφανίστηκε επί σκηνής. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ο ηθοποιός θέλησε να δροσιστεί με μια κρύα μπύρα, όμως όταν πήγε στο μπαρ αρνήθηκαν να τον εξυπηρετήσουν, καθώς δεν είχε το απαραίτητο βραχιολάκι που να αποδεικνύει ότι δεν είναι ανήλικος.

Στην εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή της Ellen DeGeneres, ο 62χρονος Hanks σχολίασε πως δεν πίστευε τα αυτιά του και προσέφερε δωρεάν εισιτήρια για την πρεμιέρα του «Toy Story 4», όμως οι υπάλληλοι του μπαρ ήταν ανένδοτοι. Μετά από «περίπου 20 λεπτά» λογομαχίας, οι υπάλληλοι κάλεσαν τον διευθυντή του μπαρ, ο οποίος αφού αναγνώρισε πόσο «ξεκαρδιστικό» ήταν το συμβάν, αρνήθηκε με την σειρά του να σερβίρει τον Hanks λόγω των σχετικών κανονισμών του φεστιβάλ.

Τελικά ο Hanks απέκτησε ένα βραχιολάκι και κατάφερε να απολαύσει μια μπύρα παρακολουθώντας την σύζυγο επί σκηνής. Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε από τους υπαλλήλους του μπαρ, τους αναγνώρισε για το πόσο τυπικά ακολούθησαν τους κανονισμούς και που δεν υπέκυψαν τελικά στα «δωράκια» που τους προσέφερε.