Ο John Travolta παραμένει χαζομπαμπάς

John-travolta-ella-bleu-travolta
ΤΡΙΤΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2019

Δεν κατάλαβε πως έκανε την κόρη του να κοκκινήσει από ντροπή όταν τους επισκέφτηκε ο Taylor Lautner των ταινιών «Twilight».

Ο John Travolta μπορεί να μην εντυπωσιάζει ιδιαίτερα στην μεγάλη οθόνη με τους πιο πρόσφατους δραματικούς ρόλους του, στο σπίτι του όμως τα καταφέρνει μια χαρά στον ρόλο του «χαζομπαμπά». Η κόρη του ηθοποιού, Ella Bleu, πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, όπου αποκάλυψε πως ο πατέρας της κατάφερε να την κάνει να κοκκινήσει από ντροπή μπροστά στον Taylor Lautner.

Σύμφωνα με την 19χρονη Ella Bleu, ο Lautner επισκέφτηκε το σπίτι τους και ο Travolta θεώρησε σκόπιμο να του αναφέρει πόσο θαυμάζει τον χαρακτήρα του στις ταινίες «Twilight», τον λυκάνθρωπο Jacob Black. «Ανέκαθεν ήμουν στην ομάδα θαυμαστών του Jacob και πριν έρθει να επισκεφτεί, οι φίλες μου και εγώ βλέπαμε φωτογραφίες. Ήταν όλο έρευνα. Το πρώτο πράγμα που του λέει ο πατέρας μου είναι πως έψαχνα να δω φωτογραφίες του στο διαδίκτυο» εξήγησε η Ella Bleu.

Reuters / Sergio Moraes

Ο Travolta, ο οποίος εμφανίστηκε μαζί με την Ella Bleu στην εκπομπή του Kimmel, δεν φαίνεται να κατάλαβε γιατί η κίνηση του την έκανε να κοκκινήσει από ντροπή. «Δεν θα κολακευόταν που η Ella τον έψαχνε» αναρωτήθηκε ο 65χρονος χολιγουντιανός αστέρας.

Η κοινή εμφάνιση πατέρα και κόρης στην εκπομπή του Kimmel έγινε στα πλαίσια προώθησης της νέας ταινίας τους με τίτλο «Poison Rose». Στην ταινία με έντονα νουάρ στοιχεία ο Travolta παίζει οτον ρόλο ενός πρώην αθλητή αμερικάνικου ποδοσφαίρου που γίνεται ιδιωτικός ντετέκτιβ ενώ η κόρη του την βασική ύποπτο σε έναν φόνο.

Invision/AP / Richard Shotwell

Για τις ανάγκες τις ταινίας ο Travolta ξύρισε το κεφάλι του και έμεινε έκπληκτος από την θετική ανταπόκριση των θαυμαστών του. «Δεν το περίμενα πως θα γινόταν viral, είναι απλά ένα κούρεμα. Τελευταία φορά που έγινα τόσο viral ήταν όταν προέφερα λάθος το όνομα της Idina Menzel. Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.