Ο David Harbour υπόσχεται ένα ανατρεπτικό και συγκινητικό φινάλε στο «Stranger Things»

stranger-things
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου επιστρέφει στο Netflix τον Ιούλιο.

Ο δεύτερος κύκλος του «Stranger Things» έφερε την Eleven και τον Hopper ακόμα πιο κοντά και σύμφωνα με τον David Harbour, το γεμάτο ανατροπές φινάλε του τρίτου κύκλου ήταν «το πιο συγκινητικό πράγμα» που έχει γυριστεί στην σειρά του Neflix. Η τρίτη σεζόν της σειράς θα είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας streaming στις 4 Ιουλίου.

Στην πρόσφατη εμφάνιση του στο ΜCM Comic-Con, ο ηθοποιός εξήγησε πως η σχέση πατέρα-κόρης μεταξύ του χαρακτήρα του Hopper και της Eleven (την οποία ενσαρκώνει η Millie Bobby Brown) θα εξεταστεί σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ έκανε λόγω για κάτι «απροσδόκητο» και «συγκινητικό» στο όγδοο επεισόδιο.

«Η Eleven μεγαλώνει και νομίζω πως αυτό είναι κάτι τρομακτικό για τον Hopper. Δεν του αρέσει η ιδέα της κορούλας του να συχνάζει με αγόρια. Οπότε η σεζόν ξεκινά με αυτόν να νιώθει λίγο άβολα. Η κόρη του γίνεται έφηβη και αρχίζει να ανακαλύπτει τον εαυτό της, οπότε για τον Hopper αυτό είναι πιο τρομακτικό από οποιοδήποτε τέρας Demogorgon θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει» εξήγησε ο Harbour.

Netflix

Στην συνέχεια ο ηθοποιός τόνισε πως «θα δείτε πολλά από αυτό μέσα στην σεζόν και αυτό που θα συμβεί στο τέλος θα είναι πολύ απροσδόκητο και πάρα, πάρα πολύ συγκινητικό. Νομίζω πως το όγδοο επεισόδιο είναι το πιο συγκινητικό πράγμα που έχουμε γυρίσει ποτέ».