Τον Ιούνιο επιστρέφει η Jessica Jones για τελευταία φορά

Jessica-Jones David Giesbrecht
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Το Netflix πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Disney και ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των σειρών με τους ήρωες της Marvel.

Η απόφαση της Disney να μπει δυναμικά στον χώρο του streaming με την δική της πλατφόρμα αναπόφευκτα σηματοδότησε το τέλος της πετυχημένης συνεργασίας με το Netflix, μέσω του οποίου κυκλοφόρησαν σειρές με τον Daredevil, τον Punisher και τον Luke Cage, μεταξύ άλλων.

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της Marvel που βρήκε στέγη στο Netflix, η Jessica Jones, πρόκειται να επιστρέψει για μια τελευταία φορά στην πλατφόρμα streaming. Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο preview, τα 13 επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς θα γίνουν διαθέσιμα στις 14 Ιουνίου.

Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς για το Netflix, η Jessica Jones (Krysten Ritter) έρχεται σε σύγκρουση με έναν εξαιρετικά ευφυή ψυχοπαθή και αναγκάζεται να επιδιορθώσει την κλονισμένη σχέση της με την Trish (Rachel Taylor) για να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει. Μια «καταστροφική απώλεια» όμως θα φέρει στην επιφάνεια τις διαφορετικές αντιλήψεις των δύο για τον ηρωισμό και όλα πλέον είναι ανοιχτά.

Μαζί με τις Ritter και Taylor επιστρέφουν επίσης οι Eka Darville, Carrie-Anne Moss και Rebecca De Mornay, ενώ στα νέα μέλη του καστ της σειράς συμπεριλαμβάνονται οι Benjamin Walker, Jeremy Robb και Tiffany Mack.