Ο Liam Neeson θα αναδείξει τα «συγκεκριμένα ταλέντα» του στο πρίκουελ του «Kingsman»

liam-neeson Joel C. Ryan
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Το «The Great Game» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020.

Έχοντας ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να σταματήσει να παίξει σε ταινίες δράσεις, ο Liam Neeson φέρεται να έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο «The Great Game», το πρίκουελ στο «Kingsman». Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο 66χρονος ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του Herbert Kitchener, ενός πραγματικού Βρετανού αξιωματικού που έγινε ιδιαίτερα γνωστός για την δράση του.

Παράλληλα όμως με την συμφωνία του Neeson, το ίδιο άρθρο έδωσε ορισμένες πληροφορίες για την τρίτη ταινία της κεντρικής σειράς, που έρχεται μετά το «Kingsman: Η μυστική υπηρεσία» του 2014 και το «Kingsman: Ο χρυσός κύκλος» του 2017. Ο σκηνοθέτης των ταινιών Matthew Vaughn αποκάλυψε πως το «Kingsman 3» θα ολοκληρώσει τις ιστορίες των Eggsy Unwin (Taron Egerton) και Harry Hart (Colin Firth).

«Θα ολοκληρώσουμε την σχέση των Eggsy και Harry. Το τελευταίο κεφάλαιο της σχέσης τους, το οποίο ήδη έχουμε έτοιμο, πρέπει να ειπωθεί και ελπίζω να ξεκινήσω τα γυρίσματα αργότερα μέσα στην χρονιά ή στην αρχή της επόμενης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vaughn. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, το «Kingsman 3» θα κυκλοφορούσε τον προσεχή Νοέμβριο. Τα σχέδια των παραγωγών όμως άλλαξαν λόγω της εμπλοκής των Vaughn και Egerton στην βιογραφική ταινία «Rocketman».

Το σίκουελ του «Kingsman» θα κυκλοφορήσει μετά το πρίκουελ με τίτλο «The Great Game».

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του «Kingsman 3», καθώς ο Vaughn έχει επικεντρωθεί στο «The Great Game», το οποίο αναμένεται στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020.