Κατέρρευσε ο Kit Harington από το στρες στα γυρίσματα του «Game Of Thrones»

kit-harington Chelsea Lauren
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός μπήκε σε κέντρο ευεξίας και αποτοξίνωσης για να αντιμετωπίσει «κάποια προσωπικά ζητήματα».

Ο Kit Harington έκανε εισαγωγή σε ένα κέντρο ευεξίας και αποτοξίνωσης για να διαχειριστεί προβλήματα «στρες και με την χρήση αλκοόλ» που αντιμετώπισε μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Game Of Thrones». Ο ηθοποιός φέρεται να αναζήτησε βοήθεια λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου της επικής σειράς φαντασίας του HBO.

Σύμφωνα με άρθρο του Page Six, ο Βρετανός ηθοποιός βρίσκεται στο Κονέκτικατ, όπου λαμβάνει ψυχολογική στήριξη και θεραπεία για να διαχειριστεί αρνητικά συναισθήματα. Ο εκπρόσωπος του Harington επιβεβαίωσε την είδηση, δηλώνοντας πως «ο Kit αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτό το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα».

HBO

Μιλώντας στο Esquire για τις τελευταίες του σκηνές ως Jon Snow, ο 32χρονος ηθοποιός εξήγησε πως «την τελευταία μέρα των γυρισμάτων ένιωθα καλά. Τότε πήγα να γυρίσω τις τελευταίες μου σκηνές και άρχισα να ανασαίνω λίγο γρήγορα. Όταν φώναξαν το τέλος των γυρισμάτων, απλά κατέρρευσα. Ήταν ένας ορυμαγδός ανακούφισης και θλίψης που δεν θα μπορούσε να το ξανακάνω αυτό».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Harington αναζητά ψυχολογική στήριξη κατά την διάρκεια της θητείας του στο «Game Of Thrones». Τον Μάρτιο είχε αποκαλύψει πως μετά τον «θάνατο» του χαρακτήρα του στο φινάλε της πέμπτης σεζόν ένιωθε «ανασφαλής». Όπως εξήγησε στο Variety, παρά την τεράστια επιτυχία και απήχηση της σειράς, ένιωθε «πολύ ευάλωτος».

REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

Όταν θαυμαστές της σειράς τον ρωτούσαν μανιωδώς στον δρόμο «εάν έχει πεθάνει», ο ηθοποιός κλονιζόταν. «Ήταν μια ασταθής εποχή στη ζωή μου τότε – νομίζω πολλοί νιώθουν έτσι στα 20 τους. Ήταν μια εποχή που ξεκίνησα θεραπεία και άρχισα να μιλάω σε κόσμο. Ένιωθα πολύ ανασφαλής και δεν μίλαγα σε κανένα. Έπρεπε να νιώθω ευγνώμων για όσα είχα, αλλά είχα απίστευτη ανησυχία για το εάν θα μπορούσα καν να υποκριθώ» ανέφερε ο Harington.