Ashton Kutcher: «Φρίκαρα όταν έμαθα για την δολοφονία της φίλης μου»

ashton-kutcher
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας κατέθεσε στα αμερικάνικα δικαστήρια για την άγρια δολοφονία φίλης του τον Φεβρουάριο του 2001.

Ο Ashton Kutcher δήλωσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες πως «φρίκαρε» όταν έμαθε ότι η κοπέλα με την οποία είχε κανονίσει να βγει ραντεβού είχε δολοφονηθεί τον Φεβρουάριο του 2001, καθώς πίστεψε πως θα θεωρηθεί ύποπτος. Η κατάθεση του ηθοποιού έγινε στην δίκη του 43χρονου Michael Gargiulo, γνωστού στον αμερικάνικο Τύπο ως «Hollywood Ripper», ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε τρεις γυναίκες.

Ένα από τα θύματα ήταν η 22χρονη φοιτήτρια μόδας Ashley Ellerin, η οποία είχε κανονίσει να βρει ραντεβού με τον Kutcher. Δύο ώρες αφού μίλησαν στο τηλέφωνο, ο Kutcher πέρασε από το σπίτι της, όπως είχαν κανονίσει για να βγουν για ποτά. Τα φώτα ήταν μεν αναμμένα, όμως όταν ο ηθοποιός χτύπησε την πόρτα δεν έλαβε καμία απάντηση και αποφάσισε να φύγει.

EPA-EFE/REX/Shutterstock / Genaro Molina

Η κατάθεση του Kutcher στο δικαστήριο διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

«Σε αυτό το σημείο ουσιαστικά υπέθεσα πως είχε βγει για το βράδυ και είχα αργήσει και ότι ήταν στεναχωρημένη» δήλωσε ο Kutcher. Όπως εξήγησε στο δικαστήριο, αρχικά είχαν κανονίσει να δειπνίσουν στις 20:30, όμως επειδή ο Kutcher θα καθυστερούσε, πρότεινε στην Ellerin να βγουν αργότερα, στις 22:30, για ποτά. Στην συνέχεια την κάλεσε τρεις φορές και άφησε μηνύματα στον τηλεφωνητή της και όταν έφτασε τελικά στο σπίτι της και δεν έλαβε απάντησε, υπέθεσε πως η Ellerin είχε ήδη βγει.

Φεύγοντας απογοητευμένος, ο Kutcher έριξε μια ματιά στο σπίτι από ένα παράθυρο και είδε κάτι που νόμισε πως ήταν κόκκινο κρασί να έχει χυθεί στο χαλί. «Δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα και υπέθεσα πως τα έκανα θάλασσα» δήλωσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός. Το πτώμα της 22χρονης Ellerin ανακαλύφθηκε την επόμενη μέρα από μια συγκάτοικο του θύματος. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η άτυχη φοιτήτρια είχε μαχαιρωθεί 47 φορές. Ο 43χρονος Gargiulo συνελήφθη το 2008 και διατείνεται πως είναι αθώωος.

Reuters / Chip East

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως «φρίκαρε» επειδή πίστευε ότι θα θεωρηθεί ύποπτος για την δολοφονία λόγω των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του στην πόρτα του σπιτιού.

Όταν ο ηθοποιός έμαθε για την άγρια δολοφονία της Ellerin, απευθύνθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε στην κατάθεση του πως «φρίκαρε» επειδή ήξερε ότι υπήρχαν δαχτυλικά αποτυπώματα του στην πόρτα και υπέθεσε πως θα θεωρηθεί ύποπτος. «Μην ανησυχείς, δεν είσαι ύποπτος» είπε ο δικηγόρος του Gargiulo στον 41χρονο σταρ του Χόλυγουντ, καθησυχάζοντας τον.