Τι θα λέγατε για ένα ραντεβού με τους Clooney στο εξοχικό τους στην Ιταλία;

george-clooney-amal-clooney Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2019

O George και η Amal ανοίγουν το σπίτι τους στην λίμνη Κόμο σε δύο τυχερούς για να στηρίξουν το έργο του φιλανθρωπικού ιδρύματός τους.

Ο George και η Amal Clooney ανακοίνωσαν έναν νέο διαγωνισμό, όπου δύο τυχεροί θαυμαστές τους θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια ολόκληρη μέρα μαζί με το ζευγάρι, στο εξοχικό τους στην Ιταλία. Στόχος του διαγωνισμού είναι να στηριχθεί το ίδρυμα των Clooney, το οποίο μάχεται για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter ο 58χρονος ηθοποιός αρχίζει να αποκαλύπτει τα σχέδια που έχει για τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην λίμνη Κόμο όταν τον διακόπτει μια φωνή εκτός κάμερας, η οποία των ενημερώνει πως αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να γνωρίσει την εκπληκτική σύζυγο του και όχι τον ίδιο.

«Έτσι είναι, για να στηρίξουμε το Clooney Foundation For Justice, προσκαλούμε εσάς και έναν καλεσμένο σε ένα διπλό ραντεβού με την Amal, μια παγκοσμίου φήμης δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθηγήτρια νομικής και κορυφαία διανοούμενη πάνω στην έννοια της δικαιοσύνης σε όλο τον κόσμο και εμένα, έναν ηθοποιό» εξηγεί με μια δόση δυσφορίας ο χολιγουντιανός αστέρας.

Το τυχερό ζευγάρι που θα βγει ραντεβού με το ζεύγος Clooney θα επιλεγεί στην τύχη από όσους κάνουν μια δωρεά στο ίδρυμα μέσω της σχετικής καμπάνιας στο Omaze.