Trailer: Το «τελευταίο αίμα» θα είναι του Ράμπο

rambo-last-blood
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πέμπτης και τελευταίας περιπέτειας του Sylvester Stallone στον ρόλο του εμβληματικού ήρωα δράσης.

Ο Sylvester Stallone μπορεί να είχε πει στο παρελθόν πως ήταν «99% σίγουρος» πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στον ρόλο του Τζον Ράμπο μετά το «Ράμπο» του 2008, όμως τελικά ο αστέρας του Χόλυγουντ αποφάσισε να γυρίσει μια τελευταία ταινία. Η πέμπτη ταινία της σειράς, η οποία τιτλοφορείται: «Rambo: Last Blood», θα κάνει την πρεμιέρα της στις 20 Σεπτεμβρίου και η Lionsgate έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο teaser.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, μετά από πολλές περιπλανήσεις στην Νοτιοανατολική Ασία, ο Ράμπο έχει καταφέρει να επιστρέψει στην Αμερική και πλέον ζει σε ένα ράντζο κοντά στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ-Μεξικό. Η ηρεμία που έχει βρει στην ζωή διαταράσσεται όταν ένα καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη μιας δημοσιογράφου και ο βετεράνος του πολέμου αποφασίζει να εκτελέσει μια τελευταία αποστολή διάσωσης.

Το σενάριο της νέα ταινίας, η οποία όπως φαίνεται θα αποτελέσει τον κινηματογραφικό επίλογο για τον χαρακτήρα, φέρει τις υπογραφές των Stallone και Matt Cirulnick, ενώ την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Adrian Grunberg, με εμπειρία από τα «Narcos» και «Οι καλοκαιρινές μου διακοπές», μεταξύ άλλων.