Σύντομα ξαναπιάνει το μαστίγιό του ο Ιντιάνα Τζόουνς

indiana-Jones
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο Steven Spielberg σκοπεύει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας του θρυλικού αρχαιολόγου την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ιντιάνα Τζόουνς πρόκειται να ξεκινήσουν αρκετά σύντομα, αποκάλυψε ο Harrison Ford σε μια νέα συνέντευξή του. Ο Steven Spielberg είχε καθυστερήσει αρχικά την παραγωγή της ταινίας για να επικεντρωθεί στο ριμέικ του «West Side Story».

«Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή την ερχόμενη εβδομάδα. Ανυπομονώ και τα πράγματα πάνε καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 76χρονος ηθοποιός. Στόχος των παραγωγών είναι να αρχίσουν τα γυρίσματα μέσα το 2019, ώστε να είναι εφικτή η πρεμιέρα το 2020.

Οι καθυστερήσεις μέχρι στιγμής στην παραγωγή του Ιντιάνα Τζόουνς έχουν να κάνουν με το σενάριο. Ο David Κoepp του «Jurassic Park» έγραψε ένα πρώτο draft, ενώ ο Jonathan Kasdan (γιος του σεναριογράφου του «Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού», Lawrence Kasdan) έγραψε ένα δεύτερο.

Η τελευταία περιπέτεια του θρυλικού αρχαιολόγου, το «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου», κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2008, 19 χρόνια μετά το τέλος τις πρώτης τριλογίας ταινιών. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό για την επιστροφή του Harrison Ford στον ρόλο, η ταινία μάλλον απογοήτευσε τους οπαδούς της σειράς.