Matt Damon και Christian Bale στήνουν κόντρες με Ford και Ferrari

ford-v-ferrari
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο ανταγωνισμός των δύο θρυλικών αυτοκινητοβιομηχανιών με φόντο το Les Mans βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας ταινίας του James Mangold.

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δραματικής ταινίας «Ford V Ferrari» του James Mangold με πρωταγωνιστές τον Matt Damon και τον Christian Bale. Η νέα ταινία αφηγείται την κόντρα ανάμεσα στις δυο αυτοκινητοβιομηχανίες τη δεκαετία του 1960 και πιο συγκεκριμένα τις προσπάθειες της Ford να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που θα νίκαγε την Ferrari στον κλασικό 24ωρο αγώνα του Les Mans.

Οι Damon και Bale υποδύονται δύο θρυλικές μορφές της αυτοκινητοβιομηχανίας, τον σχεδιαστή/μηχανικό Carroll Shelby και τον οδηγό Ken Miles, αντίστοιχα. Το τρέιλερ δίνει την αίσθηση πως η ταινία θα έχει πλούσια δράση, αλλά και δραματικές στιγμές, καθώς οι δύο πρωταγωνιστές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν «εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς δαίμονες τους».

Στο «Ford v Ferrari» εμφανίζονται επίσης οι Caitriona Balfe, Jon Bernthal, Ray McKinnon και Josh Lucas, ενώ το σενάριο φέρει τις υπογραφές των Jez Butterworth, John-Henry Butterworth και Mangold. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο.