Ο Christoph Waltz πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Woody Allen

christoph-waltz Matt Baron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής κωμωδίας του Αμερικάνου σκηνοθέτη θα πραγματοποιηθούν στο Σαν Σεμπαστιάν μέσα στο καλοκαίρι.

Μπορεί η πιο πρόσφατη ταινία του Woody Allen να καθυστέρησε σημαντικά μέχρι να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, όμως ο Αμερικάνος σκηνοθέτης έχει ήδη σχεδιάσει την παραγωγή της επόμενης ταινίας του. Στην 51η ταινία του Allen έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν οι Christoph Waltz, Elena Anaya, Gina Gershon και Louis Garrel.

Timothée Chalame και Selena Gomez πρωταγωνιστούν στο «A Rainy Day In New York».

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ισπανικού ομίλου Mediapro που χρηματοδοτεί την ταινία, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10 Ιουλίου και 23 Αυγούστου στο Σαν Σεμπαστιάν της Χώρας των Βάσκων. Η ταινία «αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού Αμερικάνων, οι οποίοι πηγαίνουν στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν» αναφέρει η ανακοίνωση της Mediapro.

Invision/AP/REX/Shutterstock

Ο Woody Allen διαψεύδει τις σοβαρές καταγγελίες της Dylan Farrow που επανήλθαν ξανά στην δημοσιότητα με αφορμή το κίνημα #MeToo.

«Παρασύρονται από την μαγεία του φεστιβάλ, την ομορφιά και την γοητεία της Ισπανίας και την φαντασία των ταινιών. Αυτή έχει μια σχέση με έναν σπουδαίο Γάλλο σκηνοθέτη και εκείνος ερωτεύεται μια όμορφη Ισπανίδα που ζει εκεί. Είναι μια ρομαντική κωμωδία που λύνεται με ένα αστείο, αλλά ρομαντικό τρόπο» καταλήγει η ανακοίνωση των παραγωγών.