Έκρηξη και τραυματισμοί στα γυρίσματα του James Bond

James-bond-daniel-craig
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ένα μέλος του συνεργείου τραυματίστηκε ελαφρά από μια «ελεγχόμενη έκρηξη» στα Pinewood Studios του Λονδίνου.

Μια έκρηξη που σημειώθηκε στα γυρίσματα της 25ης ταινίας του James Bond τραυμάτισε ελαφρά ένα μέλος του συνεργείοΥ. Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις των παραγωγών, η «ελεγχόμενη έκρηξη» προκάλεσε ορισμένες ζημιές στο σετ.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ελεγχόμενης έκρηξης στο σετ του Μποντ 25 σήμερα στα Pinewood Studios, προκλήθηκε ζημιά στο εξωτερικό της σκηνής του 007. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο σετ, όμως ένα μέλος του συνεργείου έξω από τη σκηνή τραυματίστηκε ελαφρά» ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της παραγωγής στο Twitter.

Τον περασμένο μήνα ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Daniel Craig, τραυματίστηκε στην τελευταία μέρα των γυρισμάτων στην Τζαμάικα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός θα απέχει από τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες μέχρι να αναρρώσει, η παραγωγή συνέχισε κανονικά.

Η πρεμιέρα της ταινίας, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία του Craig στον εμβληματικό ρόλο, έχει οριστεί για τον Απρίλιο του 2020. Μαζί του επιστρέφουν οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Léa Seydoux και Naomie Harris, ενώ ο Rami Malek ενσαρκώνει τον εχθρό του Μποντ.