Jennifer Aniston: «Γιατί όχι ένα reunion στα Φιλαράκια;»

friends
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο μιας επανένωσης της θρυλικής τηλεοπτικής παρέας δηλώνει και η Lisa Kudrow.

Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια που «Τα φιλαράκια» αποχαιρέτησαν το κοινό τους, όμως η τηλεοπτική σειρά παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής και αναπόφευκτα συχνά κυκλοφορούν φήμες για μια επανένωση. Παρά το γεγονός ότι η συνδημιουργός και παραγωγός της σειράς, Marta Kauffman, έχει ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, η Jennifer Aniston έχει αντίθετη άποψη.

«Γιατί όχι; Ακούστε αυτό που έχω να σας πω. Εγώ θα το έκανα. Τα κορίτσια θα το έκαναν. Και τα αγόρια θα το έκαναν, είμαι σίγουρη. Ακούστε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν» δήλωσε η 50χρονη ηθοποιός στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Αντίστοιχα ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός reunion δήλωσε η συμπρωταγωνίστρια της Aniston στη σειρά, η Lisa Kudrow. Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Extra TV, η «Φοίβη» αποκάλυψε μάλιστα πως έχει συζητήσει το ενδεχόμενο με την τρίτη κοπέλα της παρέας του Central Perk, την Courteney Cox.

NBC

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως οι δύο συμπρωταγωνίστριες της είναι έτοιμες να επιστρέψουν στους ρόλους τους για ένα reboot της τηλεοπτικής σειράς.

«Πρέπει να βρεθούμε μαζί. Η Courteney και η Jennifer είναι καλές στο να σχεδιάζουν. Εγώ είμαι εκείνη η ενοχλητική που ρωτάει εάν κανείς θέλει να τα κανονίσει. Ο ρόλος μου είναι να ρίχνω ιδέες και να βάζω κάποιον να τις υλοποιεί» δήλωσε χαρακτηριστικά η Kudrow. Μένει να φανεί λοιπόν εάν πέραν από τον καπνό υπάρχει και φωτιά.