Hugh Grant: «Μετανιώνω για τους σίγουρους ρόλους μετά το “Tέσσερις γάμοι και μια κηδεία”»

hugh-grant Paul Zimmerman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα έπρεπε να είχε κάνει «διαφορετικά πράγματα» αντί να παίξει πανομοιότυπους ρόλους «17 φορές συνεχόμενα».

Η κλασική ρομαντική κωμωδία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» του Mike Newell έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε ο Hugh Grant να καθιερωθεί στην συνείδηση του κινηματογραφικού κοινού την δεκαετία του 1990. Εικοσιπέντε χρόνια αργότερα όμως ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα έπρεπε να είχε αποφύγει τους «σίγουρους ρόλους» που ακολούθησαν.

«Κάθε απόφαση που πήρα μάλλον ήταν λάθος. Μετά το “Τέσσερις γάμοι” ο κόσμος ήταν στα χέρια μου και θα έπρεπε να είχα πάρει ενδιαφέρουσες αποφάσεις και να έκανα διαφορετικά πράγματα. Αντιθέτως, επανέλαβα τον εαυτό μου σχεδόν πανομοιότυπα περίπου 17 φορές συνεχόμενα» δήλωσε χαρακτηριστικά και με μεγάλη ειλικρίνεια στο Hollywood Reporter.

Red Nose Day

Hugh Grant και Andie MacDowell εμφανίστηκαν στο μίνι σίκουελ της ταινίας για το φετινό Red Nose Day.

Αυτό που τελικά ώθησε τον Grant να διευρύνει το ρεπερτόριο του δεν ήταν τόσο οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, όσο το πέρασμα του χρόνου και ο ανταγωνισμός που πλέον έχει για τους συγκεκριμένους ρόλους. «Έχω γεράσει, ασχημύνει και παχύνει αρκετά πια για να παίζω [τους ρομαντικούς ρόλους] πλέον, οπότε τώρα έχω κάνει άλλα πράγματα και έχω ελάχιστα λιγότερο μίσος για τον εαυτό μου» συμπλήρωσε ο 58χρονος ηθοποιός.