«Τίτλοι τέλους» στην σχέση Bradley Cooper-Irina Shayk

bradley-cooper-irina-shayk Andrew H. Walker
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός και η Ρωσίδα supermodel απέκτησαν μαζί μια κόρη την άνοιξη του 2017.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι φήμες για χωρισμό του ζεύγους κυκλοφορούσαν για αρκετές εβδομάδας, όμως πηγές από το περιβάλλον των δύο επιβεβαίωσαν την είδηση στο People.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 44χρονος ηθοποιός και η 33χρονη supermodel χώρισαν φιλικά και πλέον προσπαθούν να συμφωνήσουν στην επιμέλεια της κόρης τους Lea De Seine, την οποία απέκτησαν τον Μάρτιο του 2017. Η σχέση των δύο ξεκίνησε την άνοιξη του 2015, όμως απέφευγαν να μιλούν δημόσια ο ένας για τον άλλον και διατηρούσαν χαμηλό προφίλ.

Reuters / Mike Blake

«Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται πολλά από την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολύ δημόσια. Το θαυμάζω και νομίζω είναι υπέροχο, όμως νομίζω πως έχει να κάνει με προσωπική επιλογή. Επειδή η δουλειά μου απαιτεί να βρίσκομαι εκεί έξω, αποφάσισα πως η προσωπική μου ζωή πρέπει να είναι ήσυχη. Γι’ αυτό λέγεται προσωπική, επειδή είναι κάτι για σένα και την οικογένεια σου και νιώθω χαρούμενη με αυτό» είχε εξηγήσει στο παρελθόν η Shayk.