Ο Brad Pitt απειλεί με μηνύσεις για τη «στήριξη» του στο «Straight Pride»

brad-pitt Anthony Harvey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Με χλευασμό αντιμετώπισαν οι αστέρες του θεάματος το αμφιλεγόμενο σχέδιο για ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην «καταπιεσμένη πλειοψηφία».

Η επιλογή των διοργανωτών ενός «Straight Pride» να χρησιμοποιήσουν αυθαίρετα τον Brad Pitt για την προώθηση της συγκέντρωσης τους στην Βοστώνη τους έβαλε σε μπελάδες, αφού ο χολιγουντιανός αστέρας απείλησε άμεσα με μηνύσεις. Έτσι λοιπόν ο οργανισμός Super Happy Fun America αφαίρεσε τελικά όλες τις αναφορές τον Pitt.

Αρχικά η ιστοσελίδα της οργάνωσης έδινε συγχαρητήρια στον Brad Pitt «που είναι το πρόσωπο αυτού του σημαντικού κινήματος για πολιτικά δικαιώματα». Η Super Happy Fun America ισχυρίζεται πως «οι ετεροφυλόφιλοι είναι μια καταπιεσμένη πλειοψηφία» και πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδια της για ένα «Straight Pride» στην Βοστώνη τον Αύγουστο.

REX/Shutterstock / Masatoshi Okauchi

Σύμφωνα με πηγές του TMZ, η οργάνωση ουδέποτε προσέγγισε τον Pitt για να στηρίξει το «Straight Pride», ενώ ο ηθοποιός διαφωνεί με τις απόψεις τους. Εκπρόσωποι του Pitt ξεκαθάρισαν στην οργάνωση πως εάν δεν αφαιρούσαν άμεσα τις όποιες αναφορές στο πρόσωπο του ηθοποιού, τότε θα κατέθεταν μήνυση. Όπως φαίνεται η απειλή των δικηγόρων του ηθοποιού έπιασε, καθώς αφαιρέθηκαν οι εικόνες και αναφορές στον Brad Pitt.

Το «Straight Pride» πάντως αντιμετωπίστηκε με χλευασμό από τους χρήστες μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς αστέρες από τον χώρο θεάματος – όπως ο Chris Evans και ο George Takei – να καυτηριάζουν και να διακωμωδούν το σχέδιο των διοργανωτών.