Μεγάλες επιστροφές στους «Ghostbusters»

ghostbusters
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Sigourney Weaver, Bill Murray και Dan Aykroyd επιστρέφουν στους ρόλους τους για το σίκουελ που θα σκηνοθετήσει ο Jason Reitman.

Το πρόσφατο reboot του «Ghostbusters» μπορεί να απογοήτευσε τους οπαδούς των δύο πρώτων ταινιών της σειράς, όμως η Sony Pictures πιστεύει ακόμα στο franchise και έτσι ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου σίκουελ. Επικεφαλής της νέας ταινίας, η οποία ουσιαστικά θα αγνοεί το ανεπιτυχές reboot, είναι ο Jason Reitman, γιος του σκηνοθέτη των ταινιών του 1984 και 1989, Ivan Reitman.

Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Parade, η Sigourney Weaver έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον ρόλο που είχε ενσαρκώσει στις δύο πρώτες ταινίες. Αντίστοιχα έγινε γνωστό πως έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τον συχνά διστακτικό Bill Murray και τον Dan Aykroyd, ενώ στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης οι Carrie Coon, Finn Wolfhard και Mckenna Grace.

«Είναι απίστευτο που θα δουλέψω ξανά με τα παιδιά» δήλωσε η Weaver στο περιοδικό, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν να υποδύεται ξανά της Dana Barrett. Στόχος των παραγωγών είναι μια πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2021.