Τα «μαζεύει» η Jennifer Aniston για το reunion στα «Φιλαράκια»

Jennifer-aniston Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ εξήγησε πως απλά έδωσε μια διαφορετική απάντηση στο ερώτημα που της γίνεται τόσο συχνά για να δει τι θα γίνει.

Παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί της σειράς «Τα φιλαράκια» έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν πρόθεση να αναβιώσουν το πολυαγαπημένο sitcom, η Jennifer Aniston έβαλε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, όταν αποκάλυψε πως όχι μόνο η ίδια ενδιαφέρεται για ένα reunion, αλλά και τα περισσότερα μέλη του καστ.

«Γιατί όχι; Ακούστε αυτό που έχω να σας πω. Εγώ θα το έκανα. Τα κορίτσια θα το έκαναν. Και τα αγόρια θα το έκαναν, είμαι σίγουρη. Ακούστε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν» είχε δηλώσει η 50χρονη ηθοποιός την περασμένη Τετάρτη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Το βράδυ της Δευτέρας όμως η Aniston εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Murder Mystery» για το Netflix, όπου ουσιαστικά πήρε πίσω τις προηγούμενες δηλώσεις της. Εκεί η ηθοποιός εξήγησε πως απλά ήθελε να δώσει μια διαφορετική απάντηση στο τόσο συχνό ερώτημα που της γίνεται.

NBC

Τα περισσότερα μέλη του καστ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την προοπτική ενός reunion, όμως οι παραγωγοί της τηλεοπτική σειράς παραμένουν αρνητικοί.

«Το “όχι” δεν κατέληγε πουθενά και το “ίσως” δεν κατέληγε πουθενά. Οπότε σκέφτηκα να πω “ναι” και να δω τι θα γίνει» εξήγησε η ηθοποιός στο Entertainment Tonight, απολογούμενη για την αναστάτωση που προκάλεσε. «Ήταν κάτι για το οποίο ένιωσα πως έπρεπε να δώσω διαφορετική απάντηση, γιατί η ερώτηση για το ενδεχόμενο reunion της σειράς δε θα σταματήσει να διατυπώνεται» συμπλήρωσε στο Extra TV.

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως τελικά οι δηλώσεις της Aniston για ένα reunion ήταν περισσότερο ευσεβείς πόθοι της ηθοποιού, παρά κάτι χειροπιαστό. Η ίδια πάντως διατηρεί μια σχετική αισιοδοξία για μια επανένωση, επιμένοντας πως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.