Ολοκληρώθηκε η παραγωγή του «Going Places»

big-lebowski-Jesus-quintana-John-turturro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το κωμικό spin-off σίκουελ αφηγείται την ιστορία του εκκεντρικού χαρακτήρα, Jesus Quintana, από την κλασική κωμωδία «Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Coen.

Ο John Turturro ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η παραγωγή του «Going Places», όπου ενσαρκώνει τον Jesus Quintana, από την κλασική κωμωδία «Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Coen. Το κωμικό spin-off σίκουελ αφηγείται την ιστορία του εκκεντρικού χαρακτήρα καθώς προσπαθεί να αποδράσει από την φυλακή έχοντας καταδικαστεί για παιδοφιλία και θέλοντας να αποδείξει την αθωότητα του.

Σε μια συνέντευξη του για την βρετανική Independent, ο Αμερικάνος ηθοποιός σχολίασε πως έχει μείνει ικανοποιημένος με το τελικό μοντάζ της ταινίας. «Έπρεπε να την ρυθμίσω λιγάκι, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά για αυτή. Είναι λίγο τολμηρή ταινία. Δείχνει πόσο ηλίθιοι είναι οι άνδρες. Είναι περίπου για το πόσο οι γυναίκες είναι οι πιο δυνατοί και ολοκληρωμένοι χαρακτήρες» εξήγησε ο Turturro.

Ο 62χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως η ταινία που είναι εμπνευσμένη από το κωμικό δράμα «Ο χορός των διεφθαρμένων» του Γάλλου σκηνοθέτη και συγγραφέα Bertrand Blier, το οποίο κυκλοφόρησε το 1974, ενώ συμπλήρωσε πως είχε λάβει το «πράσινο φως» από τους Coen για να γυρίσει το spin-off του.

«Είναι φίλοι μου, καλοί φίλοι και ήταν υποστηρικτικοί όταν είπα πως θέλω να εξερευνήσω περισσότερο τον χαρακτήρα. Είπαν πως πρέπει να το κάνω, γιατί δεν θα το έκαναν οι ίδιοι. Εάν έχω να δείξω κάτι, το δείχνω σε αυτούς όταν είναι τριγύρω» δήλωσε ο Turturro.

Στο «Going Places» ο Turturro συμπρωταγωνιστεί με τους Bobby Cannavale, Audrey Tatou και Susan Sarandon, όμως πέραν του Jesus Quintana, δεν εμφανίζονται άλλοι χαρακτήρες από τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» στην νέα ταινία. Σε πρόσφατες δηλώσεις πάντως, ο Jeff Bridges παραδέχτηκε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική μιας cameo εμφάνισης ως Dude στο μέλλον.