Ο Tom Hanks δεν είχε φανταστεί την τεράστια επιτυχία του «Φόρεστ Γκαμπ»

forrest-gump
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ποια είναι τα δύο απαραίτητα συστατικά για κάθε ταινία που γυρνάει.

Ο Tom Hanks δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Φόρεστ Γκαμπ» το 1994 και αποκάλυψε πως δεν είχε φανταστεί πόση σημαντική θα ήταν ταινία. Ο 62χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως έμεινε «έκπληκτος» από την επιτυχία της δραματικής ταινίας του Robert Zemeckis.

«Αναρωτιόμασταν τι κάναμε και αναρωτιόμασταν εάν όλα αυτά θα είχαν νόημα. Το γεγονός είναι πως ήταν μια θαυμάσια ταινία και μια έκπληξη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hanks στο Entertainment Weekly, στην πρεμιέρα του «Toy Story 4» που πραγματοποιήθηκε στον Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης.

Στην συνέχεια ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε πως παρά τις ενστάσεις και τον δισταγμό του καστ, οι παραγωγοί έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε η ταινία να σημειώσει τεράστια επιτυχία, τόσο με τους κριτικούς, όσο και με το κοινό.

Shutterstock

«Κάθε ταινία που δημιουργείς απαιτεί δύο πράγματα. Ένα τεράστιο άλμα πίστης στη συμμαχία που έχει συνάψει με όλους τους υπόλοιπους που δημιουργούν την ταινία, αλλά και εμπιστοσύνη στη διαδικασία και πως αν την αγαπήσεις και δείξεις τη δέουσα προσοχή και ποτέ δεν αγνοήσεις την προοπτική της, τότε όλα θα δουλέψουν» εξήγησε ο Hanks.