«Παρών» δηλώνει ο Rob Lowe σε ένα ενδεχόμενο reboot του «The West Wing»

rob-lowe David Buchan
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός θεωρεί πως η δραματική πολιτική σειρά θα θύμιζε περισσότερο επιστημονική φαντασία στις μέρες μας.

Ο Rob Lowe εξέφρασε την επιθυμία του συμμετάσχει σε ένα ενδεχόμενο reboot του «The West Wing» και θεωρεί πως ο χαρακτήρας που είχε υποδυθεί σε τέσσερις κύκλους της δραματικής σειράς θα ήταν ο ιδανικός πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ασφαλώς και είμαι μέσα. Φοράω το κουστούμι μου για να παίξει τον Sam Seaborn» δήλωσε ο Αμερικάνος ηθοποιός στο εκπομπή του BBC Radio 5 Live. Ο Lowe πάντως εκτίμησε ότι ο δημιουργός της σειράς Aaron Sorkin δεν ετοιμάζει να επιστρέψει στο «The West Wing», παρά τις «επίμονες» ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

NBC

Ο Rob Lowe θεωρεί πως ο χαρακτήρας του Sam Seaborn θα ήταν ιδανικός διάδοχος του Josiah Bartlet (που ενσάρκωσε ο Martin Sheen) στον Λευκό Οίκο σε ένα reboot της σειράς.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οραματίζεται έναν νέο κύκλο της σειράς, ο 55χρονος ηθοποιός απάντησε με μια δόση χιούμορ πως «το μόνο που ειλικρινά χρειάζεται να κάνει, είναι να ανατρέξει στην σειρά εκεί που [ο πρόεδρος Josiah Bartlet] λέει “Sam, θα γίνεις πρόεδρος μια μέρα, μην φοβάσαι”. Να η σειρά. Ακούς Aaron Sorkin, εσύ το έγραψες».

Ο Lowe πάντως εκτίμησε πως δεδομένου του τεταμένου πολιτικού κλίματος της εποχής, ένα νέο τηλεοπτικό πολιτικό δράμα θα αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες. «Είναι πραγματικό θέμα, ειδικά κάτι σαν το “The West Wing” που είναι τόσο καλόκαρδο και φιλόδοξο. Θα φαινόταν σαν το “2001: Οδύσσεια του διαστήματος”, θα ήταν στην κυριολεξία επιστημονική φαντασία στις μέρες μας. Από την άλλη, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε».