Παραλίγο cameo εμφάνιση του Rami Malek ως Freddie Mercury στο «Rocketman»

freddie-mercury-elton-John-live-aid-1985
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Χάθηκε η ευκαιρία για το πρώτο βιογραφικό crossover στην μεγάλη οθόνη.

Ο Rami Malek έχει δηλώσει πως θα ήθελε να εξετάσει σε μεγαλύτερο βάθος την προσωπική ζωή του Freddie Mercury (τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία στο «Bohemian Rhapsody») και σχεδόν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει για μια σκηνή στον συγκεκριμένο ρόλο για τις ανάγκες του «Rocketman». Όπως φαίνεται, υπήρχαν σκέψεις για τον frontman των Queen να κάνει μια cameo εμφάνιση στην ταινία του Dexter Fletcher για τον Elton John, όπου πρωταγωνιστεί ο Taron Egerton.

Αρχικά ο Fletcher, ο οποίος ανέλαβε την σκηνοθεσία του «Bohemian Rhapsody» μετά την απομάκρυνση του Bryan Singer, ήταν ζεστός στην ιδέα και μάλιστα είχε βρει τον κατάλληλο τρόπο να εμφανίσει τον Mercury στην ταινία. Συνδετικός κρίκος των δύο μουσικών ήταν ο κοινός μάνατζερ τους John Reid, τον οποίο ενσάρκωσε ο Aidan Gillen στην ταινία για τους Queen και ο Richard Madden στο «Rocketman».

REX/Shutterstock / Dave Allocca

Μπορεί τελικά να μην ξαναφόρεσε το μουστάκι του Freddie Mercury για μια σκηνή με τον Taron Egerton ως Elton John, όμως ο Rami Malek παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του «Rocketman».

«Κάποια στιγμή είχα μια ιδέα, όπου ο Elton βρίσκεται σε ένα εστιατόριο με την μητέρα του. Σκέφτηκα πως ο John Reid και ο Freddie θα μπορούσαν να κάθονται σε ένα άλλο τραπέζι και να χαιρετήσουν ο ένας τον άλλο» αποκάλυψε ο Fletcher στην Gay Star News.

Παρά το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε πως μια cameo εμφάνιση του Malek στον ρόλο του Mercury θα ήταν εκπληκτική, θεώρησε πως μπορεί να αποσπούσε την προσοχή του κοινού ήταν λίγο υπερβολική. Όπως τόνισε άλλωστε με μια δόση χιούμορ, δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν στα πρότυπα των Marvel και DC.