Η Sophie Turner θέλει να γίνει Boy George

sophie-turner-boy-george
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

«Ο κόσμος θα πει ότι δεν μπορεί να με υποδυθεί γιατί είναι γυναίκα, αλλά στα 17 μου ήθελα να είμαι σαν αυτή» δήλωσε ο Βρετανός μουσικός.

Μετά το «Game Of Thrones» και τους «X-Men», η Sophie Turner εξετάζει τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις της και, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξή της, η χολιγουντιανή σταρ έχει βάλει στο στόχαστρο τον ρόλο του Boy George στην επερχόμενη βιογραφική ταινία, με τις ευλογίες του ίδιου του μουσικού.

Όλα ξεκίνησαν όταν o Βρετανός μουσικός ρωτήθηκε από το περιοδικό Vogue ποιον θεωρεί ιδανικό ηθοποιό για να τον ενσαρκώσει στην ταινία που ανακοινώθηκε πρόσφατα. «Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις ήταν της Sophie Turner. Ξέρεις, ο κόσμος θα πει πως δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο μου, επειδή είναι γυναίκα. Όμως όταν ήμουν 17 θα μου άρεσε να είμαι σαν αυτή» δήλωσε ο George.

Όπως φαίνεται η ιδέα άρεσε και στην ίδια την Turner, η οποία σε μια ανάρτηση της στο Twitter τόνισε πως είναι έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο.

Η MGM έχει ανακοινώσει πως σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας για τον Boy George θα είναι ο Sacha Gervasi, ο οποίος πρόσφατα γύρισε το βιογραφικό δράμα «My Dinner with Hervé» με τον Peter Dinklage, τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Turner στο «Game Of Thrones».

BBC / Guy Levy

«Ο Boy George είναι ένας πρωτοπόρος και πραγματικά πρωτότυπος. Στην club σκηνή του Λονδίνου των 80s ήταν αδύνατο να αγνοήσεις τον George και όλοι ήξεραν πως θα γινόταν αστέρας πριν καν ακούσει ο κόσμος μια νότα από τα εμβληματικά τραγούδια των Culture Club. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία της ζωής του George είναι εξαιρετικά διασκεδαστική, αλλά επίσης οδυνηρή και εμπνευσμένη» δήλωσε ο Gervasi.