Ο Adam Lambert αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο του Elvis Presley

adam-lambert-elvis-presley
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

«Έχω συγκριθεί αρκετά με τον Elvis, περάστε με από οντισιόν» δήλωσε ο μουσικός που έχει μιμηθεί στο παρελθόν τον «Βασιλιά της Rock».

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο Tom Hanks συμφώνησε να εμφανιστεί σε μια δραματική ταινία για τη ζωή του Elvis Presley την οποία θα σκηνοθετήσει ο Baz Luhrmann. Πιο συγκεκριμένα, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του Colonel Tom Parker, του θρυλικού μάνατζερ του «Βασιλιά της Rock».

Πέραν όμως της συμφωνίας με τον Hanks, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες και αναπόφευκτα έχει ξεκινήσει η φημολογία για τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Elvis Presley στη μεγάλη οθόνη. Ένας από τους υποψήφιους για τον ρόλο ενδέχεται να είναι ο Adam Lambert, με τον 37χρονο μουσικό μάλιστα να δηλώνει διαθέσιμος και πως έχει ήδη σχετική εμπειρία.

Σε συνέντευξή του για ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, η συζήτηση πήγε στις πρόσφατες βιογραφικές ταινίες για τον Freddie Mercury και τον Elton John που έκαναν θραύση στα ταμεία. Εκεί ο Lambert, ο οποίος μετά την επιτυχία του στο American Idol έχει κάνει περιοδείες με τους Queen, ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία για τον Presley.

Shutterstock / Olga Popova

«Ακούω πως υπάρχει μια ταινία για τον Elvis στα σκαριά. Έχω συγκριθεί αρκετά με αυτόν. Έκανα ένα αφιέρωμα, το οποίο ήταν αναπαράσταση του comeback special του από το 1968» δήλωσε ο Lambert, ενώ στη συνέχεια μιμούμενος την προφορά του Elvis συμπλήρωσε: «Έχω το χείλος, το χείλος πάει πάνω, περάστε με από οντισιόν».