Ανάρπαστη η νέα ταινία του Adam Sandler με την Jennifer Aniston για το Netflix

just-go-with-it
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το Murder Mystery με συμπρωταγωνίστρια την Jennifer Aniston έχει κάνει το μεγαλύτερο άνοιγμα στην πλατφόρμα streaming.

Ο Adam Sandler μπορεί πλέον να μην χαίρει της εκτίμησης του παρελθόντος στο Χόλυγουντ, όμως ο κωμικός ηθοποιός παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στο Netflix και το 2017 υπέγραψε ένα νέο τετραετές συμβόλαιο. Η νέα του κωμωδία για την υπηρεσία streaming με τίτλο Murder Mystery έχει σπάσει ένα τεράστιο ρεκόρ και ενδέχεται να γίνει η πιο δημοφιλής ταινία στο Netflix.

Στην κωμωδία ο Sandler και η Jennifer Aniston υποδύονται ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη που ταξιδεύει στην Ευρώπη και άθελά του μπλέκει μετά τον θάνατο ενός ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου. Παρά το γεγονός ότι η ταινία δεν έχει αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές, το Murder Mystery έχει γίνει ανάρπαστo και στην πρεμιέρα της την παρακολούθησαν 30,9 εκατομμύρια χρήστες.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επίδοση για την ταινία του Sandler, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς πως το «Bright» με τον σαφώς πιο δημοφιλή Will Smith είχε μόλις 11 εκατομμύρια views στις τρεις πρώτες μέρες που έγινε διαθέσιμο στους χρήστες του Netflix. Αξίζει να σημειωθεί πως το Netflix είναι επιλεκτικό με τα στατιστικά των ταινιών που δημοσιεύει, όμως για να καταμετρηθεί ένα «view», ο χρήστης θα πρέπει να έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 70% της ταινίας.

Δεδομένης της απήχησης που έχει ο Sandler στους χρήστες του Netflix, η νέα του ταινία φαίνεται πως θα ξεπεράσει σε views τόσο το «Bird Box» (το οποίο είχε 80 εκατομμύρια views μετά από ένα μήνα κυκλοφορίας στην πλατφόρμα streaming), όσο και τα «Triple Frontier» (52 εκατομμύρια views) και το «The Highwaymen» (40 εκατομμύρια views).