Αποκαλύφθηκε το νέο αυτοκίνητο του James Bond

aston-martin-valhalla
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ο «007» απέκτησε μια εντυπωσιακή νέα Aston Martin που θα κοστίζει 1,5 εκατομμύριο λίρες όταν βγει στην αγορά.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία του περιπέτεια, οπότε ο Τζέιμς Μποντ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποσύρει την Aston Martin DB10 για ένα νέο μοντέλο. Το νέο αυτοκίνητο του Βρετανού μυστικού πράκτορα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από μια Aston Martin και πιο συγκεκριμένα τον νέο hypercar Valhalla.

Aston Martin

Σε αντίθεση με την φανταστική DB10 που εμφανίστηκε στο «Spectre» του 2015, το νέο αυτοκίνητο του «007» είναι πραγματικό μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή και θα διατεθεί στην αγορά. Όσοι όμως θα θελήσουν να «κλέψουν» λίγη από την αύρα του θρυλικού κατασκόπου, θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, καθώς η Aston Martin Valhalla κοστολογείται στις 1,5 εκατομμύριo λίρες.

Πέραν του αεροδυναμικού σχεδιασμού, το νέο hypercar της Aston Martin εντυπωσιάζει και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθώς έχει έναν turbocharged υβριδικό V6 κινητήρα που ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερo από τρία δευτερόλεπτα. Το νέο μοντέλο είναι προϊόν συνεργασίας της Aston Martin με την Red Bull Advanced Technologies.

Τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του «007» που σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga συνεχίζονται παρά τον τραυματισμό του Daniel Craig και ενός μέλους του συνεργείου, με στόχο μια πρεμιέρα το 2020. Δίπλα στον Craig εμφανίζονται οι Rami Malek, Naomie Harris, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik και Dali Benssalah.