Η Pixar ανακοίνωσε μια νέα animated ταινία για το καλοκαίρι του 2020

soul-pixar-disney
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Το «Soul» θα αφηγηθεί ένα συναρπαστικό και βαθιά φιλοσοφικό ταξίδι «από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στις κοσμικές σφαίρες».

Παρά το γεγονός ότι η Pixar γιόρτασε την πρεμιέρα του «Toy Story 4» πριν από λίγες μόνο μέρες, έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το στoύντιο της Disney, έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και παραγωγή μιας νέας animated ταινίας με τίτλο «Soul», η οποία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Η πρεμιέρα του «Soul» έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου, περίπου τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του «Onward» στις 6 Μαρτίου.

«Σε έναν χρόνο από τώρα, η Pixar Animation Studios θα σας πάρει σε ένα ταξίδι από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στις κοσμικές σφαίρες, για να ανακαλύψετε τις απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα της ζωής» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του στούντιο στο Twitter.

Όπως φαίνεται η ταινία που θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ animator Peter Docter (γνωστός για την δουλειά του ως σεναριογράφος στα «Ψηλά στον ουρανό» και «Τα μυαλά που κουβαλάς») φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα βαθιά φιλοσοφικά ερωτήματα. Το tag line της ταινίας, σύμφωνα με το Deadline, μας καλεί να αναρωτηθούμε «από πού πηγάζουν το πάθος, τα όνειρα και τα ενδιαφέροντα» μας και τελικά «τι είναι αυτό που μας κάνει να είστε ο εαυτός» μας.