Η ζωή συνεχίζεται εντός και εκτός φυλακής στην τελευταία σεζόν του «Orange Is The New Black»

orange-is-the-new-black
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της έβδομης σεζόν της κωμικής και δραματικής σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιουλίου.

Ο έβδομος και τελευταίος κύκλος της κωμικής και δραματικής σειράς «Orange Is The New Black» θα κάνει την πρεμιέρα του σε λιγότερο από έναν μήνα, στις 26 Ιουλίου, οπότε το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ.

Στο φινάλε του έκτου κύκλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς Piper Chapman (την οποία ενσαρκώνει η Taylor Schilling) αποφυλακίστηκε μαζί με την Sophia (Laverne Cox) και την Blanca (Laura Gómez). Όπως προϊδεάζει το τρέιλερ, στον νέο κύκλο η Piper προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στον ελεύθερο κόσμο.

«Πρόσφατα βγήκα από την ομοσπονδιακή φυλακή και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου» αφηγείται στο τρέιλερ ο χαρακτήρας της Schilling. Στο preview του έβδομου κύκλου η Piper μάλιστα κάνει μαθήματα τοξοβολίας και καθώς πιάνει ένα βέλος, ένας συμμαθητής της την ρωτά, κάπως νευρικά, εάν επιτρέπεται να έχει στην κατοχή της όπλα.

Παράλληλα όμως με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Piper, η σειρά μας δείχνει πως η ζωή συνεχίζεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, όπου οι Tasha «Taystee» Jefferson (Danielle Brooks), Tiffany «Pennsatucky» Doggett (Taryn Manning) και Suzanne «Crazy Eyes» Warren (Uzo Aduba) συνεχίζουν να εκτίουν τις ποινές τους.