Φήμες για συμμετοχή της Lady Gaga στο «Φύλακες του γαλαξία 3»

bradley-cooper-lady-gaga Michael Buckner
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η pop star φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί το αμόρε του χαρακτήρα του Bradley Cooper.

Η Lady Gaga φημολογείται πως θα αποτελέσει το νέο μέλος του καστ στην τρίτη ταινία των «Φυλάκων του γαλαξία» που θα σκηνοθετήσει τελικά ο James Gunn μετά την επαναπρόσληψη του από την Disney. Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο του Hollywood Life, η Αμερικανίδα pop star πρόκειται να δανείσει την φωνή της στο αμόρε του Rocket Raccoon, του χαρακτήρα που υποδύεται ο πρόσχατα χωρισμένος Bradley Cooper.

Η τρίτη περιπέτεια της διαγαλαξιακής παρέας της Marvel θα κυκλοφορήσει το 2021.

«Υπάρχει μια πολύ σοβαρή περίπτωση πως η Lady Gaga και ο Bradley θα συνεργαστούν ξανά στο “Φύλακες του γαλαξία 3”. Μονάχα ορισμένα ονόματα του καστ έχουν ανακοινωθεί, αλλά οι φήμες λένε πως ο Bradley θα επιστρέψει στον ρόλο του Rocket Raccoon και η Gaga θα παίξει το αμόρε του. Οι χαρακτήρες τους είναι animated, αλλά είναι συναρπαστικό» δήλωσε πηγή του άρθρου.

Η εκπληκτική χημεία μεταξύ της Lady Gaga και του Bradley Cooper στο «Ένα αστέρι γεννιέται» έδωσε τροφή σε φήμες για σχέση μεταξύ τους, τις οποίες διέψευσαν κατηγορηματικά.

«Το κοινό θέλει να τους δει μαζί και σίγουρα όλοι αναγνωρίζουν αυτή την απαίτηση, μαζί είναι χρυσάφι στο box office, είναι πολύ πιθανό να συμβεί» συμπλήρωσε η πηγή.