Tyra Banks: Από την πασαρέλα και την μικρή οθόνη στα ζαχαροπλαστεία

tyra-banks Lucas Jackson
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Νόμιζα πως έπρεπε να χάσω καμιά 15αριά κιλά για τη φωτογράφιση. Τότε το παγωτό φώναξε το όνομα μου» δήλωσε η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια.

Μετά από μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας, αλλά και στην μικρή οθόνη με το «America’s Top Model», η Tyra Banks αποφάσισε να εμπλακεί στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Πιο συγκεκριμένα η Banks σκοπεύει να λανσάρει μια δική της σειρά παγωτών.

Μάλιστα το πρώην supermodel έχει ήδη καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις για να αποκτήσει το εμπορικό σήμα για την φράση «Smize Cream». Ο όρος «smize» αποτελεί σύμμειγμα των λέξεων «smile» και «eyes», ενώ επινοήθηκε για να περιγράψει τον μοναδικό τρόπο κατά τον οποίο η Bank «χαμογελά με τα μάτια».

Πρόσφατα η Banks εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, 23 χρόνια μετά την πρώτη της φωτογράφιση για το ίδιο περιοδικό. Όπως αποκάλυψε όμως, η αγάπη της για το παγωτό είχε ως αποτέλεσμα να μην χάσει κάποια «παραπανίσια» κιλά.

«Νόμιζα πως έπρεπε να χάσω καμιά 15αριά κιλά. Νόμιζα πως έπρεπε να μοιάζω το ίδιο [όπως στην πρώτη φωτογράφιση]. Τότε το παγωτό φώναξε το όνομα μου» δήλωσε η 45χρονη Banks στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία από την νέα φωτογράφιση της.