Harry Styles και Ansel Elgort υποψήφιοι για τον ρόλο του Elvis Presley

harry-styles-ansel-elgort
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Tom Hanks έχει συμφωνήσει στον ρόλο του μάνατζερ του «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll» στην βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann.

Η τεράστια επιτυχία του «Bohemian Rhapsody» και του «Rocketman» άνοιξε την όρεξη των χολιγουντιανών στούντιο για βιογραφικές ταινίες μουσικών και πρόσφατα ανακοινώθηκαν σχέδια για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Elvis Presley. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Baz Luhrmann, ενώ ο Tom Hanks φέρεται να έχει συμφωνήσει να αναλάβει τον ρόλο του Col. Tom Parker, μάνατζερ του «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll».

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, οι παραγωγοί της βιογραφικής ταινίας έχουν ξεκινήσει τις οντισιόν για τον ρόλο του Elvis Presley και ανάμεσα στους υποψηφίους είναι ο Harry Styles και ο Ansel Elgort. Το άρθρο αναφέρει πως ο πρώην τραγουδιστής των One Direction και ο πρωταγωνιστής του «Baby Driver» έκαναν δοκιμαστικά την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τους Aaron Taylor-Johnson, Austin Butler και Miles Teller.

Reuters/The Elvis Presley Estate

Φέτος συμπληρώνονται 42 χρόνια από τον θάνατο του Elvis Presley.

Ο Teller αναμένεται να εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Top Gun» και ο Elgort θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ του «West Side Story» από τον Steven Spielberg. Ο Taylor-Johnson είναι πιο γνωστός για τις ερμηνείες του στα «Kick-Ass» και «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron», ενώ ο Styles άφησε θετικές εντυπώσεις με το ντεμπούτο του στο «Δουνκέρκη» του Christopher Nolan. Ο ανερχόμενος Butler θα εμφανιστεί στο «Μια φορά στο Χόλυγουντ» του Tarantino, ως μέλος της «οικογένειας» του Charles Manson.

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση και την προσέγγιση της ταινίας, η οποία φαίνεται πως θα εστιάσει στην ραγδαία άνοδο του Presley και τη θυελλώδη σχέση του με τον μάνατζέρ του. Ο Parker υπήρξε καταλυτικός στην πορεία και την εξέλιξη του Presley, καθώς διαπραγματεύτηκε τα συμβόλαιά του με την RCA και άσκησε μεγάλη επιρροή στις επαγγελματικές αποφάσεις του «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll».