Η «Μικρή γοργόνα» επιστρέφει στις θάλασσες

ariel-the-little-mermaid
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Η Melissa McCarthey βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της Ούρσουλα στο επόμενο live-action ριμέικ της Disney.

Μετά τον «Βασιλιά των Λιονταριών», την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και τον «Αλαντίν», ήρθε η ώρα για την Άριελ, την μικρή γοργόνα, να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη. Η Disney έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενός live-action ριμέικ της κλασικής animated ταινίας του 1989 και σύμφωνα με πηγές του Variety, ο χολιγουντιανός κολοσσός έχει προσεγγίσει την Melissa McCarthy για τον ρόλο της Ούρσουλας, ενώ οι Jacob Tremblay και Awkwafina έχουν συμφωνήσει για τους ρόλους του Φούσκα και του Γλάρου αντίστοιχα.

Το άρθρο αναφέρει πως την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rob Marshall και ότι το ριμέικ θα περιλαμβάνει τραγούδια από την animated ταινία, όσο και νέα τραγούδια από τους Alan Menken and Lin-Manuel Miranda. Το σενάριο του ριμέικ που φιλοδοξεί να εκσυγχρονίσει το κλασικό παραμύθι, φέρει την υπογραφή του David Magee, βασισμένο σε ένα draft της Jane Goldman.

Εφόσον η McCarthy έρθει σε συμφωνία με την Disney, θα είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της σε μια οικογενειακή ταινία, αφού η κωμική ηθοποιός έκανε το όνομα της πρωταγωνιστώντας σε πιο «πιπεράτες» παραγωγές όπως «Spy», «Ντουέτο Εν Δράσει», «Φιλενάδες», αλλά και το πρόσφατο reboot των «Ghostbusters». Πρόσφατα όμως η McCarthy πρωταγωνίστησε στο βιογραφικό δράμα «Θα μπορούσες ποτέ να με συγχωρέσεις;» της Marielle Heller, με την ερμηνεία να της χαρίζει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.