Ο Gizmo θα πρωταγωνιστήσει στο animated πρίκουελ των «Γκρέμλινς»

gremlins
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη παραγωγής του πρώτων δέκα επεισοδίων της σειράς που διαδραματίζεται στην Κίνα της δεκαετίας του 1920.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Warner Brothers αποκάλυψε τα σχέδιά της για μια νέα animated τηλεοπτική σειρά βασισμένη στις ταινίες «Γκρέμλινς». Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση του χολιγουντιανού στούντιο, η πρίκουελ σειρά τιτλοφορείται «Gremlins: Secrets Of The Mogwai» και θα αποτελεί παραγωγή της Amblin Television.

Πιο συγκεκριμένα, η animated σειρά θα διαδραματίζεται στη Σαγκάη της δεκαετίας του 1920, όπου πρωταγωνιστές είναι ο δεκάχρονος Sam Wing – δηλαδή ο ηλικιωμένος καταστηματάρχης του οποίου ο εγγονός «πουλά» ένα γκρέμλιν στην πρώτη ταινία – η έφηβη Elle και ένα χνουδωτό και αξιαγάπητο mogwai, τον Gizmo.

Μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι στα βάθη της Κίνας αναζητώντας ένα θρυλικό θησαυρό και κληθούν να αντιμετωπίσουν πολλά τέρατα και πνεύματα από την κινεζική μυθολογία, αλλά και έναν μοχθηρό βιομήχανο που τους καταδιώκει με μια στρατιά σατανικών γκρέμλινς.

Όπως γίνεται αντιληπτό το «Gremlins: Secrets Of The Mogwai» θα διαφέρει αρκετά ως προς τον τόνο, τουλάχιστον σε σχέση με την πρώτη ταινία που γύρισε ο Joe Dante το 1984, η οποία συνδύαζε αρμονικά τον τρόμο και την κωμωδία. Το σίκουελ που γυρίστηκε το 1990 είχε έναν πιο ανάλαφρο τόνο, όμως διατήρησε αρκετά στοιχεία τρόμου από την πρώτη ταινία.