Αρνήθηκε ο Rami Malek να παίξει τον ρόλο ενός ισλαμιστή τρομοκράτη στον νέο James Bond

rami-malek Clint Spaulding
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Είναι ένα εκπληκτικό σενάριο από ανθρώπους που έχουν καταλάβει ακριβώς τι θέλει ο κόσμος» τόνισε για την νέα παραγωγή.

Ο Rami Malek αποκάλυψε πως αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο ενός ισλαμιστή τρομοκράτη στην 25η ταινία James Bond με τον Daniel Craig. Οι γονείς του Malek κατάγονται από την Αίγυπτο και μετανάστευσαν στις ΗΠΑ το 1978, προτού γεννηθεί το 1981, ενώ ο ίδιος ο ηθοποιός δηλώνει περήφανος για τις ρίζες του.

Όταν λοιπόν ο Cary Joji Fukunaga προσέγγισε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό για τον ρόλο του «κακού» στην νέα ταινία, ο Malek ξεκαθάρισε πως δεν θα ερμηνεύσει τον ρόλο ενός ισλαμιστή τρομοκράτη ή κάποιου άλλου αντίστοιχου στερεοτυπικού χαρακτήρα.

«Είναι υπέροχος χαρακτήρας και είμαι ενθουσιασμένος. Αλλά ήταν ένα πράγμα που συζήτησα με τον Cary. Δεν μπορούμε να τον συσχετίσουμε με μια τρομοκρατική πράξη που αντικατοπτρίζει κάποια ιδεολογία ή θρησκεία. Δεν ήταν κάτι προς διαπραγμάτευση, οπότε εάν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε, μπορείτε να με αποκλείσετε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 38χρονος ηθοποιός στην Daily Mirror.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Vianney Le Caer

Ο Cary Fukunaga ανέλαβε την σκηνοθεσία της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ μετά την αποχώρηση του Danny Boyle από την παραγωγή λόγω «δημιουργικών διαφορών».

«Όμως ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν το όραμα του έτσι. Είναι ένα αρκετά διαφορετικός τύπος τρομοκράτη. Είναι άλλο ένα εκπληκτικά έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που έχουν καταλάβει ακριβώς τι θέλει ο κόσμος από αυτές τις ταινίες» συμπλήρωσε ο Malek.