Αποχαιρετά ο Quentin Tarantino μετά το «Κάποτε στο Χόλυγουντ»;

quentin-tarantino Vianney Le Caer
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Brad Pitt είναι καθησυχαστικός…

Ο Quentin Tarantino έχει δηλώσει στο παρελθόν πως σκοπεύει να αποσυρθεί από την σκηνοθεσία ταινιών μετά την δέκατη ταινία του και σύντομα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ένατη ταινία του, το «Κάποτε στο Χόλυγουντ». Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του 56χρονου σκηνοθέτη, υπάρχει περίπτωση να αποχαιρετήσει νωρίτερα το κοινό του, χωρίς δηλαδή να γυρίσει μια δέκατη ταινία.

«Θεωρώ ότι ως προς τις κινηματογραφικές ταινίες, έχω φτάσει στο τέλος του δρόμου. Βλέπω τον εαυτό μου να γράφει κινηματογραφικά βιβλία, θεατρικά έργα, οπότε και πάλι θα είμαι δημιουργικός. Απλώς πιστεύω πως έδωσα όλα όσα είχα να δώσω στις ταινίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Tarantino στο GQ στο πλαίσιο προώθησης του «Κάποτε στο Χόλυγουντ». Παράλληλα ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως αν η ανταπόκριση του κοινού στην συγκεκριμένη ταινία είναι «αρκετά καλή», τότε ενδέχεται να αποχωρήσει νωρίτερα, στην ακμή του.

Invision/AP / Vianney Le Caer

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino, με τους Leonardi DiCaprio, Margot Robbie και Brad Pitt, έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες.

Όπως είναι λογικό, οι δηλώσεις του Tarantino δυσαρέστησαν τους θαυμαστές του, όμως ο Brad Pitt ήταν καθησυχαστικός. «Δεν νομίζω πως μπλοφάρει, πιστεύω πως είναι απόλυτα σοβαρός. Εγώ του κλάφτηκα ανοιχτά για αυτό, αλλά καταλαβαίνει πότε οι σκηνοθέτες αρχίζουν να παραπαίουν. Έχει όμως άλλα σχέδια και δεν θα χρειαστεί να τον αποχαιρετήσουμε, για πολύ καιρό».

Παρά το γεγονός ότι ο Tarantino δεν έχει αποκαλύψει τα μελλοντικά σχέδια του, έχει αναπτύξει μια σχέση με το Netflix, ενώ έχει συνδεθεί και με ένα νέο reboot των ταινιών «Star Trek». Οι προθέσεις του σκηνοθέτη λογικά θα γίνουν πιο ξεκάθαρες μετά την κυκλοφορία του «Κάποτε στο Χόλυγουντ» σε λίγες εβδομάδες.