Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Σωματοφύλακα»

diana
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο Kevin Costner αποκάλυψε πως η Βρετανίδα πριγκίπισσα είχε συμφωνήσει να κάνει το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη μαζί του.

Όπως πολλοί αστέρες του κινηματογράφου, ο Kevin Costner αποφάσισε πρόσφατα να μεταπηδήσει στην «μικρή οθόνη» και εμφανίζεται στην σειρά «Yellowstone». Στα πλαίσια προώθησης του δεύτερου κύκλου της σειράς της Paramount, ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη όπου αποκάλυψε ορισμένες άγνωστες πτυχές του «Σωματοφύλακα».

Αρχικά ο Costner αποκάλυψε πως η Whitney Houston δεν φωτογραφήθηκε για την αφίσα της ταινίας, αφού η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε ήδη αποχωρήσει από το σετ των γυρισμάτων την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η φωτογράφιση. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί η ντουμπλέρ της Houston, η Joyce Larkin, με τον φωτογράφο να προσέχει ώστε να μην φαίνεται το πρόσωπο της.

Πέραν όμως της φωτογράφισης, ο Costner μίλησε για ένα σίκουελ στην συγκεκριμένη ταινία που βρισκόταν υπό σχεδιασμό, στην οποία ήθελε μάλιστα να πρωταγωνιστήσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ο Costner κατάφερε να μιλήσει με την Νταϊάνα μετά από παρέμβαση της Sarah Ferguson και ήταν προετοιμασμένος να γράψει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτήν.

«Την ρώτησα εάν ήταν κάτι που ήθελε να κάνει και απάντησε ναι. Απλά θυμάμαι πόσο γλυκιά ήταν στο τηλέφωνο και με ρώτησε εάν θα φιληθούμε σε κάποια σκηνή. Το είπε με πολύ σεβασμό. Ήταν ανήσυχη επειδή η ζωή της ήταν πολύ οργανωμένη. Της είπα πως ναι, θα υπάρχει λίγο από αυτό, αλλά μπορούμε να το διορθώσουμε και αυτό» δήλωσε ο Costner στην εκπομπή «Couch Surfing» του People TV.

REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

Δυστυχώς όμως η παραγωγή του σίκουελ δεν προχώρησε ποτέ, καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, όταν και ο Costner ολοκλήρωνε το σενάριο.