Η Halle Bailey θα είναι η νέα Άριελ στο live-action ριμέικ της «Μικρής γοργόνας»

halle-bailey Gregory Pace
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

«Σπάνιος συνδυασμός πνεύματος, καρδιάς, νιότης, αθωότητας, ουσίας και μια λαμπρή φωνή» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Μετά την πρόσφατη επιβεβαίωση των φημών για ένα live-action ριμέικ της «Μικρής γοργόνας», η Disney ανακοίνωσε επίσημα πως η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Άριελ θα είναι η Halle Bailey, τραγουδίστρια του R&B δίδυμου Chloe x Halle.

Invision/AP / Jordan Strauss

Οι δύο αδερφές σχημάτισαν το R&B ντουέτο Chloe x Halle to 2015.

Πέραν της καριέρας τους στη μουσική, η Halle και η αδερφή της Chloe έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Grown-ish», ένα spin-off της σειράς «Black-ish», ενώ είχαν συνεισφέρει ένα τραγούδι στο «Πτυχή στο χρόνο» της Ava DuVernay.

«Μετά από μεγάλη αναζήτηση, ήταν απόλυτα ξεκάθαρο πως η Halle έχει εκείνο τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, καρδιάς, νιότης, αθωότητας και ουσίας – συν μια λαμπρή φωνή στο τραγούδι – όλα τα οποία είναι απαραίτητα για να παίξει αυτόν τον εμβληματικό ρόλο» σχολίασε ο σκηνοθέτης της ταινίας Rob Marshall.

Σε μια ανάρτηση της στο Twitter, η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε πως η επιλογη της για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Πέραν όμως της Bailey, οι παραγωγοί του ριμέικ έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Jacob Tremblay και την Awkwafina, ενώ βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με την Melissa McCarthy για τον ρόλο της Ούρσουλας.