Το 2020 κυκλοφορεί το spin-off του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» με τον John Turturro

big-lebowski-Jesus-quintana-John-turturro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Audrey Tatou, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jon Hamm και Pete Davidson συμπρωταγωνιστούν στο «The Jesus Rolls».

Ο John Turturro επιστρέφει το 2020 στον ρόλο του ιδιόρρυθμου Jesus Quintana από τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» των αδελφών Coen στην spin-off ταινία που γύρισε ο ίδιος. Ο τίτλος της νέας ταινίας τελικά θα είναι «The Jesus Rolls» και δίπλα στον Turturro θα εμφανιστούν οι Audrey Tatou, Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jon Hamm και Pete Davidson.

Το spin-off εξιστορεί πως ο Jesus Quintana καταδικάστηκε (άδικα) ως παιδόφιλος.

Αρχικά ο τίτλος της παραγωγής ήταν «Going Places» και ήταν είναι εμπνευσμένη από το κωμικό δράμα «Ο χορός των διεφθαρμένων» του Γάλλου σκηνοθέτη και συγγραφέα Bertrand Blier που κυκλοφόρησε το 1974. Ο 62χρονος Turturro είχε σχολιάσει πως η συγκεκριμένη ταινία τον είχε εμπνεύσει για να γράψει το σενάριο του spin-off, που τελικά άλλαξε τίτλο.

Παρά το γεγονός ότι ο Jeff Bridges έχει δηλώσει πως είναι ανοιχτός στον ενδεχόμενο επιστροφής στον ρόλο του The Dude, δεν αναμένεται να εμφανιστεί στην νέα ταινία του Turturro.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Αμερικάνος ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε πως έχει μείνει ικανοποιημένος με το τελικό μοντάζ της ταινίας. «Έπρεπε να την ρυθμίσω λιγάκι, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά για αυτή. Είναι λίγο τολμηρή ταινία. Δείχνει πόσο ηλίθιοι είναι οι άνδρες. Είναι περίπου για το πόσο οι γυναίκες είναι οι πιο δυνατοί και ολοκληρωμένοι χαρακτήρες» εξήγησε ο Turturro.