Το «Stranger Things» έσπασε κάθε ρεκόρ streaming στο Netflix

stranger-things
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ο τρίτος κύκλος της νοσταλγικής σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου έγινε ανάρπαστος.

Πάνω από 40 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τον τρίτο κύκλο του «Stranger Things», στις πρώτες τέσσερις μέρες που έγινε διαθέσιμος στο Netflix. Η επίδοση της νέας σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου είναι εκπληκτική και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ streaming, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας streaming.

Αν και το Netflix αποφεύγει γενικότερα να δίνει λεπτομερή στοιχεία για την τηλεθέαση των παραγωγών του, τον περασμένο Ιανουάριο αποκάλυψε πως περίπου 80 εκατομμύρια συνδρομητές του είχαν παρακολουθήσει το «Bird Box» στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία του. Αντίστοιχα και η ιδιαίτερα δημοφιλής σειρά «Umbrella Academy» είχε 45 εκατομμύρια θεατές τον πρώτο μήνα.  Έτσι λοιπόν γίνεται αντιληπτό πόσο μεγάλο είναι το ρεκόρ του «Stranger Things».

Σύμφωνα με το Netflix, μια θέαση καταγράφεται όταν ο συνδρομητής έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 70% ενός επεισοδίου ή μιας ταινίας. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι πως ορίζει τα «νοικοκυριά», καθώς ο αριθμός είναι διαφορετικός από των πραγματικών θεατών. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο τρίτος κύκλος του «Stranger Things» ξεπέρασε τις προσδοκίες των παραγωγών.